Pasqual Riera actuarà en el Groc Talent!
Pasqual Riera actuarà en el Groc Talent!
||||

El jove artista pop protagonitzarà la següent actuació del concurs musical en la Fan Zone de l’Estadi de la Ceràmica prèvia al partit enfront del Atlètico de Madrid (diumenge, 21.00h)

Gaudeix de la música de Pasqual Riera en la prèvia del max contra els blanc-i-vermells! Diumenge que ve, a partir de les 20.00 hores, el jove cantautor de la província castellonenca serà el protagonista de la jornada en el concurs musical Groc Talent actuant en la Fan Zone de l’Estadi de la Ceràmica.

La vida de Pasqual Riera ha estat vinculada des de ben xicotet al món de la música, l’harmonia i el ritme. El seu amor per la música li ha portat a llançar-se a aquest món en solitari després d’haver sigut, durant tres anys, vocalista principal d’una orquestra.

Autor de cançons com ‘Cero’ o ‘Te sigo’, el cantant jove, autodidacta i independent cerca fer-se un buit en el panorama musical actual a través del seu estil pop de lletres contagioses i sinceres amb el qual barallarà per fer-se buit en la final d’un concurs, el Groc Talent, que ofereix l’oportunitat a grups i cantants com Pasqual Riera d’actuar en la pròxima edició del Sansan Festival.

No et perdes l’actuació de Pasqual Riera diumenge que ve a partir de les 20.00 hores!

Compartir.