skip to content
Pasqual Riera, guanyador de Groc Talent IV
Pasqual Riera, guanyador de Groc Talent IV

L’afició ha gaudit de la final gràcies a les actuacions de Diversos Sevas, Rebelodic Originals i Pasqual Riera

La quarta edició de Groc Talent ja té un guanyador. Pasqual Riera es va imposar a Diversos Sevas i Rebelodic Originals després d’una brillant actuació en la final del concurs musical del Villarreal CF, que ha tingut lloc este diumenge en la Fan Zone de l’Estadio de la Cerámica.

Els tres grups finalistes han brillat en una memorable cita final que ha concentrat l’interés dels seguidors grocs en la prèvia del partit davant el Valencia CF. Després d’una ajustada votació, el jurat, conformat per Chema Fernández (director de festivals de Sonde3), Miriam Caravaca (regidora local de Festes), Marcos Senna (ambaixador del Villarreal CF) i Paloma Masó (responsable del programa Endavant), va coronar a Pasqual Riera, que gaudirà de la magnífica oportunitat de formar part del cartell del SanSan Festival 24, que se celebrarà del 28 al 30 de març a Benicàssim.

Groc Talent, un èxit d’Endavant Cultura

El concurs musical del Villarreal CF ja ha celebrat quatre edicions amb un èxit rotund. Emmarcat en la iniciativa Endavant Cultura i en col·laboració amb el SanSan Festival, el club groc organitza cada temporada este esdeveniment per a impulsar i donar a conéixer als artistes i grups de la província de Castelló.

El club els brinda l’oportunitat d’actuar en directe davant centenars d’aficionats en la Fan Zone de l’Estadio de la Cerámica durant la prèvia dels partits de LALIGA EA Sports. Per si no fos prou, el vencedor de cada edició de Groc Talent actua en directe en el SanSan Festival. Fins al moment han viscut esta fantàstica experiència Red Smoke, La Aldea i Valiente Bosque, als quals se sumarà d’ací a unes setmanes Pasqual Riera, el quart guanyador d’este exitós certamen artístic.

Compartir.