skip to content
Pancha Lara, experiència a la defensa fins al 2024
Pancha Lara, experiència a la defensa fins al 2024
||||

La defensa xilena assegura la seua continuïtat amb el Villarreal Femení

El Villarreal CF i Francisca Alejandra Lara Lara (29/07/1990, San Fernando, Xile) han aconseguit un acord de renovació perquè la defensa xilena segueixi defensant l’elàstica grogueta durant les dues properes temporades. D’aquesta manera, Pancha continuarà vinculada al Villarreal CF fins al 30 de juny del 2024.

La xilena va arribar a les files del Villarreal Femení la temporada 2021/22, amb la intenció de reforçar la defensa grogueta en la primera experiència del Villarreal Femení a la màxima categoria del futbol femení espanyol. Pancha ha participat en un total de 21 partits, sent titular en 19 d’ells, i ha marcat un gol. La xilena també destaca per la seua gran capacitat de crear perill en les accions a pilota aturada.

La defensa xilena es converteix així en la dotzena jugadora del Villarreal Femení de cara a la temporada 2022/23. A Pancha Lara cal sumar els noms de Tere Morató, Sheila Guijarro, Lara Mata, Irene Miguélez, Vera Rico, Elena de Toro, Belén Martínez, Yenifer Giménez, María Cienfuegos, Paola Soldevila i Nerea Pérez.

Compartir.