skip to content
Objectiu comú: triomfar vestits de groc
Objectiu comú: triomfar vestits de groc

Alexander Sorloth, Matteo Gabbia i Ilias Akhomach han estat presentats oficialment com a jugadors del Villarreal CF

El president del Villarreal CF, Fernando Roig, ha estat l’encarregat de donar-li la benvinguda a Alexander Sorloth, Matteo Gabbia i Ilias Akhomach com a nous jugadors del Submarí en un acte que s’ha celebrat en les instal·lacions de PAMESA CERÁMICA, principal patrocinador del club.

Fernando Roig sobre els tres fitxatges:

Per al màxim mandatari del Villarreal CF, els tres jugadors poden aportar molt a l’equip: “Sorloth és un davanter potent, coneix LaLiga perquè ha jugat en la Real i ha marcat 24 gols. Gabbia és un defensa italià que arriba cedit des del Milan. Pot jugar com a central i també en els laterals. Està molt il·lusionat per vindre i poder fer una gran temporada. I Ilias és un jugador molt jove, internacional amb Selecció Espanyola. Hispà-marroquí i amb molta qualitat i personalitat. Té fitxa del filial i un gran futur per davant”.

Ilias: “Aniré a mort per aquest club”

Per part seua, el jove atacant Ilias Akhomach va deixar clar el seu entusiasme de triomfar vestit de groc: “Estic molt agraït de ser aquí. Agraeixo la confiança que ha dipositat el Villarreal en mi. Donaré el 100% en cada oportunitat que tinga de jugar tant en el filial com en el primer equip. Aniré a mort per aquest club. És una fantàstica oportunitat per a mi. És molt bona. Vull demostrar que soc aquí per com soc com a jugador i poder ajudar a l’equip el màxim possible.

Ilias es mostra ambiciós de cara al futur: “Crec que tinc un gran potencial. Haig de reforçar-ho secundant-me dels meus companys, que tenen molta experiència i són tots uns grandíssims professionals. Soc polivalent. Puc jugar d’interior, com a extrem o fals nou. Amb la meua habilitat, soc un jugador desequilibrant i amb visió en últim passe i puc ajudar a l’equip amb les meues qualitats en els metres finals”.

Això sí, el ‘27’ groc sap que haurà d’anar pas a pas: “Intentaré ajudar a l’equip de la millor forma possible. Aprendre dels grans jugadors que hi ha aquí. Soc aquí per alguna cosa i vull demostrar que tinc el potencial per a formar part del Villarreal CF. Jugar en Primera no és fàcil. Cal currárselo en cada entrenament i en cada oportunitat que ens donen en els partits. Cada entrenament serà un aprenentatge”.

Gabbia: “El Villarreal és un club important i ambiciós”

El jove defensa italià, Matteo Gabbia, arriba cedit des del Milan. “Estic content i agraeixo al club la confiança. És un club molt important i ambiciós. M’ha animat a vindre aquí. És un club competitiu i amb molts jugadors de màxim nivell. Intentaré fer-ho tan bé com siga possible, donar el millor de mi tant en els partits com en els entrenaments”, va comentar.

El nou ‘2’ groc va rebre els consells de l’exjugador del Villarreal, Daniele Bonera: “He parlat amb Bonera. M’ha aconsellat molt bé. Coneix molt bé el Villarreal i el seu entorn. Jo em vaig assabentar que el Villarreal tenia interès en mi i li vaig preguntar sobre el club. M’ha parlat genial del club. Ha estat un gran jugador aquí i ara em toca a mi fer les coses bé al Villarreal”.

Pel que respecta a la manera de jugar, Gabbia creu que s’adaptarà bé als conceptes de Quique Setién: “LaLiga i la Sèrie A són dos campionats diferents, però el joc és el mateix i la seua filosofia també. Volem guanyar partits. Estic agraït a entrenador perquè m’està ajudant molt. Estem intentant millorar aspectes que ell considera importants i a Itàlia no es treballen tant. Estic molt content amb els mètodes d’entrenament que es fan aquí a Espanya”.

Gabbia és un polivalent defensa que pot ocupar les quatre posicions de la saga. “Em sent còmode en les dues posicions de centrals. Soc destre i la de central és la meua posició ideal, però també he jugat com a central esquerre. No tinc problemes. Em sent bé en totes dues posicions. Haig de treballar una mica més en altres posicions en les quals no em sent tan a gust, però tinc confiança”, va asseverar.

Sorloth: “Estic en el meu millor moment i vull aprofitar-lo”

Alexander Sorloth arriba al Villarreal disposat a ser un referent en l’atac groc. “Vull agrair al club i al president la seua confiança en mi. Ha estat una elecció important per a mi. Volia seguretat i aquí la trobaré. Va ser una gran alegria arribar al Villarreal CF. És un equip que juga bé, és ofensiu i vol marcar molts gols. És un equip perfecte per a un davanter. Estic en el millor moment de la meua carrera. Volia vindre a un club en el qual pogués donar el meu millor nivell i fos un bon lloc per a viure”.

El ‘11’ veu clau associar-se a la perfecció amb els seus nous companys: “Soc un davanter alt, gran i ràpid. Puc ajudar a l’equip si em donen la pilota, puc aguantar-la. M’agrada córrer a l’espai i causar perill. Puc atacar de diverses maneres. El més important per a mi és marcar gols. Aquest és el meu objectiu aquesta temporada. He jugat en molts clubs. Sé el que ha de fer un davanter i és marcar molts gols. Quan el Villarreal va contactar amb mi, vaig tindre moltes ganes de vindre. És un lloc per a estar molts anys. Vull marcar més gols que la temporada passada. Vull fer-ho millor i marcar més gols, encara que el més important és ajudar a l’equip. Hi ha altres maneres d’ajudar: amb treball i assistències. Intentaré fer-ho de totes les formes possibles”.

Finalment, Sorloth va marcar el camí a seguir aquesta temporada: “Tenim tres competicions i ambició. Tenim bon equip i m’agradaria poder entrar en Champions. A Europa League, també volem fer un gran any i arribar lluny en aquesta competició”.

Compartir.