skip to content
Nicholas Holtz, un ‘groguet’ als Estats Units
Nicholas Holtz, un ‘groguet’ als Estats Units
||||

Aquest aficionat estatunidenc va ser un dels creadors de la web VillarrealUSA

Nicholas Holtz, de 41 anys, és un aficionat ‘groguet’ que viu a Baltimore, els Estats Units. Nicholas treballa per al Govern Federal dels Estats Units com a software product manager. Aquest aficionat del Villarreal CF va començar a aficionar-se al futbol en 1998 i va començar a seguir al club l’any 2005.

“Buscava un equip amb una grandària xicoteta, però amb un gran cor”, comenta. Nicholas Holtz afig: “Buscava un club que fora personal i pròxim”. Aquesta cerca va coincidir amb la brillant temporada que estava fent el Villarreal en la temporada 2004/2005, quan el club es va classificar per primera vegada en la seua història a la Lliga de Campions.

El ‘groguet’ estatunidenc va ser un dels creadors de la web VillarrealUSA. Aquesta pàgina es va crear en el 2008 per a informar sobre l’actualitat del club per als aficionats dels Estats Units i continua tenint activitat actualment.

Nicholas va tindre l’oportunitat de visitar per primera vegada l’Estadi de la Ceràmica al novembre de 2009 per a presenciar la victòria del Villarreal per 3-1 davant el Valladolid. En aqueix partit, el seguidor ‘groguet’ també va conéixer al president Fernando Roig en el descans del partit. Per a Nicholas Holtz és molt difícil quedar-se només amb un jugador de la plantilla, encara que reconeix que sent feblesa per Samu Chukwueze. “La màgia del seu peu esquerre és una cosa diferent”, afig.

Sobre el seu millor moment com a aficionat del club, Nicholas no pot triar un altre que no siga el títol de la UEFA Europa League aconseguit pel club la passada temporada. L’aficionat ‘groguet’ veu els partits del Submarí des del seu sofà. Reconeix que els viu amb molts nervis, però que des de la distància intenta manar la seua energia positiva.

Des del Villarreal CF, a través de la sèrie ‘Yellows around the world’, contem les històries d’alguns dels majors aficionats internacionals del Submarí.

Compartir.