Nerea Vicente alça el Trofeu de l’Atlàntic

RFEF

La jugadora groga va ser titular en la victòria nacional sobre la Selecció de Canàries (4-1)

La futbolista del Femení A Nerea Vicente es va proclamar campiona del Trofeu de l’Atlàntic amb la Selecció Espanyola Sub-17, després de superar a la final a la Selecció de Canàries per 4-1. La jugadora del planter groc va ser titular amb la Roja i va jugar 76 minuts de la final davant el combinat insular.

En els últims dies, també han defensat l’elàstica nacional els jugadors del planter Nacho Díaz, Goyo Medina i Jordi Ortega. Els jugadors del Villarreal C van comptar amb minuts en la derrota d’Espanya Sub-19 sobre Itàlia per 3-0, mentre que Jordi Ortega s’ha alçat amb el subcampionat de la Copa AEGEAN, després de caure davant Turquia a la final per 2-0. El del planter groc, que va entrar en la segona meitat, va disputar 22 minuts de partit.

Resultats de los encuentros de los internacionales de la #CanteraGrogueta con las categorías inferiores de la Selección Española: