skip to content
Minimitzar errors i trobar encert
Minimitzar errors i trobar encert
||||||

Unai Emery destaca la importància de buscar uns patrons de joc estables i constants davant el Cádiz

El tècnic del Villarreal CF, Unai Emery, ha comparegut aquest divendres davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit enfront del Cádiz CF (dissabte, 14.00 hores), corresponent a la jornada 7 de LaLiga Santander que es disputarà en l’Estadi Nou Mirandilla. L’entrenador groguet ha posat l’accent en la dificultat de guanyar partits i ha valorat positivament el futbol que proposa el club gadità. Aquestes han sigut les declaracions més destacades del tècnic d’Hondarribia:

Tornar a agafar ritme

“Descansar està bé. Els internacionals han tingut participació amb les seues seleccions i nosaltres ho agraïm. Ara hem de tornar a entrenar per a mantindre uns hàbits que ens ajuden a seguir amb bon ritme i estar preparats”.

Sobre el rival

“Si únicament veus la classificació penses que alguna cosa passa, però si veus els rivals la cosa canvia. El Cádiz CF va competir a la Real Societat, al FC Barcelona i a l’Athletic Club, però no va ser capaç de guanyar. El conjunt gadità com a local ha fet bons partits amb resultats adversos i a Valladolid va aconseguir la seua primera victòria. Per a nosaltres és un partit important i el respecte al Cádiz és enorme”.

Respecte i exigència

“Si no som exigents podem perdre el partit. Hem de trobar encert i progrés. La confiança és alta, però ha d’estar basada en una preparació i exigència al nivell que requereix el rival. Venim de dos partits sense encert, on vam tindre pocs errors defensius, però ens van perjudicar. L’objectiu és minimitzar errors i trobar major encert”.

Quantitat de partits

“El futbol és molt curtterminista i com a entrenador viu els processos que tinc al capdavant de la meua vista. Abans del mundial jugarem huit partits de lliga, quatre de Conference i un de Copa”.

Compartir.