skip to content
Miguel Álvarez: “Tot passa per ser forts en La Cerámica”
Miguel Álvarez: “Tot passa per ser forts en La Cerámica”

El Villarreal B s’enfronta al Zaragoza aquest dissabte a les 18.30h

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit del filial en el qual La Cerámica espera rebre una major afluència d’aficionats esta temporada. El Mini Submarí rep al Real Zaragoza este dissabte a les 18.30 hores amb la necessitat de sumar per a eixir del descens.

Estes són les declaracions del tècnic groguet:

Estat de la plantilla

“Esta setmana millor perquè Ferrari, Hugo i Ontiveros ja es poden convocar. És veritat que els dos primers encara no estan al 100%, Ontiveros està perfecte. La baixa d’Alberto Del Moral significa que els altres companys hauran de posar un plus, perquè a nivell col·lectiu aporta molt. Ja va passar i Aitor en el seu moment va estar fenomenal. Ens fa mal i ens entristix per ell, perquè ja pràcticament es perdrà la temporada”.

Fer bo l’empat a Andorra

“A casa portem ja diversos mesos que som un equip potent. Els rivals ho saben i cal aprofitar-ho. Això d’Andorra clar que fa mal, sent el minut en el qual és, i que se’ns escapen dos punts. Quan estàs amb gent jove hi ha punts que els han de perdre pel camí, però és part del procés. Et fa mal perquè és un dels millors partits que hem fet fora, en el qual vam fer possibilitats de gol molt bones, que era un rival directe, i en el qual vam donar un gran nivell. Independentment de la jornada que siga, cal seguir en esta línia, i l’objectiu final el tindrem a l’abast”. 

El Zaragoza en un moment clau

“Com es treballa estant a prop del descens? No canviaré el discurs. Els jugadors ja saben el que ens juguem i contra qui juguem, la qual cosa pot significar fins i tot per a ells en el seu futur. Es prepara com una setmana normal, en la qual intentem analitzar com ens poden fer mal i que no succeïsca i com els podem fer mal i que això succeïsca encara més. És un equip que ja tenien bona plantilla i que a més s’han reforçat, que això els ha millorat, per això les segones voltes són més difícils totes”.

En situació de descens 

“Amb tranquil·litat i amb normalitat. Tenim errors i dificultats, com no pot ser d’una altra manera, però encara ens queden huit partits a casa i set fora. Hem de ser forts en el nostre camp. És evident que tot passa per ser forts en l’Estadi de la Ceràmica. Si traiem els punts que entenem que podem traure, d’estos 24 que queden, tot serà més fàcil”. 

Missatge a l’afició

“L’any passat ací va haver-hi molta gent del Saragossa i la resposta de la nostra afició va ser doblegar-ho. Els xics han de jugar, fer el millor futbol possible i traure els millors resultats possibles, per a fer que la massa social vinga al camp. Però és veritat que per a aconseguir l’objectiu és molt important que ens ajuden estos huit partits a casa, que farà que siga més fàcil, perquè et donen alé i pressionen al rival”. 

Cuidar el que hem aconseguit

“L’única cosa que depén de nosaltres és intentar guanyar. Eixa és la manera d’intentar cridar-los perquè vengen. El que estem fent és que estem vivint uns anys molt bons i hem de gaudir d’això. Fa dos anys va ser una bogeria l’ascens i l’any passat ho va ser mantindre la categoria, i enguany ser ací també és una bogeria. No hi ha cap filial en la nostra categoria i hem de gaudir el que tenim. Els jugadors han de continuar creixent i gaudir d’esta categoria, que això farà que l’objectiu cada vegada estiga més a prop. Hem demostrat que els xics ara mateix són capaços de guanyar al Zaragoza. El camí són obstacles, però hem de continuar treballant per a evolucionar, i eixa és la gran satisfacció per a un cos tècnic”. 

Claus

“Esperem un partit molt competitiu. Amb el nou entrenador, que ha canviat el dibuix, és difícil fer-los mal. Intentarem fixar-nos en nosaltres i sent nosaltres com estem jugant, eixirem a guanyar”.

Compartir.