skip to content
Miguel Álvarez: “Ens sentim potents en La Cerámica”
Miguel Álvarez: “Ens sentim potents en La Cerámica”

El Villarreal B rep el Málaga CF en el feu groguet (drivendres, 21.00h)

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit contra el Málaga CF, que tindrà lloc aquest divendres a les 21.00 hores en l’Estadio de la Cerámica. El preparador de Jaén va destacar la importància de guanyar a casa i va confessar les bones sensacions després dels últims resultats collits.

Aquestes són les declaracions de Miguel Álvarez:

Sensacions

“Les sensacions són boníssimes. L’equip està en bona línia i futbolísticament hem crescut moltíssim. Els últims resultats ens estan donant més qualitat en el treball del dia a dia. Ells són sabedors que tot passa per casa. Li hem trobat la manera a La Cerámica i se senten molt potents. A més, ja saben el que és Segona A, on cal tindre un respecte immens per tots els equips. Arribem amb tota la il·lusió del món i sabent que hem de competir molt bé una altra vegada”.

Assentats en la categoria

“Quan em diuen que no semblem un filial, per a mi és l’afalac més gran. Hem aconseguit que xics amb un talent individual brutal i amb una mentalitat una mica del ‘jo’ es fiquen en el joc col·lectiu. Crec en això perquè és el que aquests anys ens ha donat moltíssim. Estem contents de com competeixen en camps grans amb molta afició”.

Quin partit espera

“Tenim els nostres dubtes perquè el Màlaga és un equip amb un potencial brutal. Això dona més mèrits als xics. En els últims partits han canviat a línia de quatre i s’han convertit en més ofensius. És un partit complicat perquè tenen bons jugadors individualment, però amb aquest entrenador tenen un altre pòsit col·lectiu. Crec que li ha donat solidesa i consistència. Si juguen amb 5-4-1 és molt difícil ficar-li mà. Estem treballant en això en els dos escenaris: que vinguen a pressionar-nos alt i fer-los mal a l’esquena o que es fiquen en bloc baix i hàgem d’obrir el pot de les essències”.

Importància de les pedreres en el futbol modern

“En LaLiga SmartBank, ningú lluita per estar enmig de la taula. 16 equips volen fer promoció i pujar i huit que volen pujar directes. És molta càrrega sobre els entrenadors. Hi ha més rotació d’entrenadors. Jo estic en un filial sis anys i no puc parlar més que meravelles. Els xics que pugen tindran més sentit de pertinença. Nosaltres tenim en pedrera jugadors que marquen diferències i tenen aqueix sentit de pertinença. Quan pugen es forma una mescla amb la gent veterana com Albiol, Parejo o Trigueros, però això cal treballar-ho. Ací es treballa molt en metodologia i captació. Treballa molta gent jove amb els xiquets xicotets per a començar a formar-los. Quan els veus a dalt et sents orgullós de tot el procés. Tothom vol estar a dalt i no trepitjar amb els peus en la Terra. Cal confiar en la pedrera i no gastar més del que es té”.

Suport de l’afició

“Sempre necessitem el suport de l’afició. De Màlaga vindran segur. És divendres i Setmana Santa. Crec que vindrà molta gent. El club està fent el possible per a això. A més, estem aconseguint que els xics es desemboliquen bé en camps amb moltíssima gent”.

Per a veure la roda de premsa completa, punxa en el vídeo.

Compartir.