skip to content
Miguel Álvarez: “El Huesca és molt fort com a local”
Miguel Álvarez: “El Huesca és molt fort com a local”
||||

El Villarreal B visita una plaça complicada com és El Alcoraz aquest dissabte a les 18.30 hores

El tècnic del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit contra l’SD Huesca, corresponent a la jornada 15 de LaLiga SmartBank, que tindrà lloc demà a les 18.15 hores en El Alcoraz. L’entrenador groguet va destacar la dificultat de véncer en el feu del Huesca, on el pròxim rival del Mini Submarí ha aconseguit la majoria dels seus 20 punts, els mateixos que el filial groc.

Aquestes són les declaracions del preparador de Jaén:

Com arriba l’equip

“Arriba bé, encara que, com tots els equips, cansats. Pot haver-hi canvis. La plantilla té una importància vital en aquests partits tan comprimits. Tots són importants i ningú imprescindible. Tots estan disponibles”.

El partit en El Alcoraz

“Esperem un partit molt difícil, de molta intensitat i molt ritme, com fan ells. És un equip dels forts com a local. Dels seus 20 punts, té 14 a casa. Tenen moltes variants en el seu joc, important en aquesta categoria. Del meu equip espere que entenguem com s’ha d’anar competint fora. Estem millorant en aquests últims partits. A Albacete competim molt bé, però tenim molt de marge de millora i això em fa estar molt tranquil. Ells són creients en el que fem. La dificultat a Osca serà important”.

Les claus del partit

“Saber el rol que li toca a cadascun en el seu moment i pensar més en el ‘nosaltres’ que en el ‘jo’. El que vull és que sàpien que per a anar fora t’has de manejar en contextos que no són agradables, que no t’agraden i són difícils de gestionar. El futbol és això. En molts moments, el rival et portarà a un bloc baix o mitjà, però si el contrari veu que et sents còmode en aqueixos contextos, se li posa molt difícil”.

Solidesa defensiva

“És vital. Quan vas fora has de saber que els rivals tindran moltes vegades la iniciativa, que et sotmetran pel seu joc, el seu treball, els seus jugadors i el públic. Tot aqueix context porta al fet que l’equip contrari t’afone moltes vegades i tot depén del fet que sàpien quin paper els toca. Has de fer-li saber al rival que per més centrades que fiquen no remataran. És un treball d’equip”.

Mbacke

“Tothom li veu amb ulls d’espectador, però jo ho faig amb ulls d’entrenador. És un jugador amb unes condicions impressionants i moltes projecció. Amb el que té ja li dona per a jugar, però volem millorar-li perquè són coses senzilles i ell vol millorar. Ha d’estar més pendent en les vigilàncies i a orientar les marques. Moltes vegades no ho fa perquè es veu superior i té solucions. Té un desplaçament de pilota brutal, però en defensa cal jugar senzill. Estem molt contents amb ell”.

Els lesionats

“Iker (Goujón) està sense molèsties, Pablo (Iñiguez) ja està fent treballs amb nosaltres i Sergio (Lozano) ja està fent treballs importants. Amb Pablo ens beneficiarà l’aturada de la setmana que ve perquè està molt prop de tornar si no passa res i augmentarà la competència en defensa, que és molt bona perquè els fa millorar”.

Per a veure la roda de premsa completa, punxa en la imatge.

Compartir.