skip to content
Miguel Álvarez: “Aquest equip no li té por a res”
Miguel Álvarez: “Aquest equip no li té por a res”

El Villarreal B visita a un sòlid Real Oviedo aquest dissabte a les 18.30h

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit contra el Real Oviedo, corresponent a la jornada 25 de LaLiga SmartBank, que tindrà lloc aquest dissabte 28 de gener a les 18.30 hores en l’Estadi Carlos Tartiere.

Aquestes són les declaracions del tècnic groguet:

El partit a Oviedo

“L’equip arriba molt bé. Ja han complit sanció Alberto i Dela. Amb la il·lusió de guanyar el partit, però sabent la dificultat que hi ha perquè en els últims partits ningú ha sigut capaç de guanyar-li a casa”.

La victòria a Lugo

“Era una de les coses que buscàvem i ho vam fer com nosaltres sabem, que és jugant molt bé al futbol, encara que també concedint, perquè quasi se’ns escapa el partit en el minut 90, però això forma part del procés. Continuarem creixent, també l’entrenador. Aquests tres punts són molt importants. Em centre en el camí, en què els xics vagen millorant i a arribar al final del trajecte complint els objectius”.

Fidels a l’estil

“Aquest equip no li té por a res. És valent. Hem aconseguit molts objectius aquests anys. El dia del Saragossa l’equip va jugar bé, igual que a Ponferrada o contra Las Palmas. L’equip sempre juga bé, però jugar bé també és dominar aspectes del joc que et penalitzen perquè no són xicotets detalls, són grans detalls… Una falta lateral, una pilota penjada… Estem molt contents amb els xics i sempre els exigim el màxim. Som massa exigents, però no deixarem de ser-ho perquè el B sempre ha funcionat a base de treball i d’una idea molt clara”.

El Real Oviedo

“Destacaria la consistència que li ha donat el seu entrenador. Estaven quasi en descens i en els últims set partits a casa no han rebut gol. Ha perdut molt pocs partits i ha rebut pocs gols. L’entrenador demostra d’on ve, de Primera Divisió. És un equip molt sòlid i, a casa, recolzat per la seua gent, és més fort encara. Però nosaltres anirem amb la mateixa descaradura de sempre. Nosaltres sabem de les seues fortaleses, però ells saben de les nostres”.

Compartir.