skip to content
Marcelino: “Necessitarem el plus de l’afició”
Marcelino: “Necessitarem el plus de l’afició”

L’entrenador del Villarreal qualifica de “molt important” el partit d’aquest diumenge davant el Cádiz

El tècnic del Villarreal CF, Marcelino García Toral, ha assegurat aquest migdia que el seu equip necessitarà més que mai el suport de l’afició en el “important” partit del pròxim diumenge davant el Cádiz a l’Estadi de la Ceràmica (14.00 hores). El tècnic asturià també va analitzar el mercat d’hivern i el recent fitxatge de Bertrand Traoré.

El suport del públic

“Davant el Cádiz serà molt important el suport del públic, és un plus que necessitarem. Sabem que l’hora és complicada, però els demanem que estiguen amb nosaltres. Davant el Mallorca ens van ajudar i ens van fer sentir millor, i ho vam notar. Els necessitem. Intentarem respondre a la confiança i al suport que ens mostra sempre la nostra afició amb bons resultats a casa”.

Partit complicat

“El partit serà molt difícil, independentment de la classificació del rival. No cal caure en l’error de pensar que per haver guanyat en el camp del Barcelona guanyarem ara tots els partits sense fer res. O posem intensitat i competim, o no traurem un bon resultat. Tenim molts exemples de situacions que ens han passat enguany i no han de repetir-se”.

No cometre errors

“Cal minimitzar errors i no facilitar-li l’encert al rival per fallades nostres. Si no tenim concentració defensiva tot el partit el rival acabarà per penalitzar-nos, perquè ells esperaran que cometem un error per a castigar-nos”.

Davant el Cádiz, partit crucial

“Estem davant un partit molt important. Una victòria serviria, d’una banda, allunyar-nos del Cádiz, i per un altre ens permetria mirar cap amunt. A més, sumar per primera vegada dues victòries seguides i 7 punts de 9. Potser és més important el partit del Cádiz que el del Barcelona, però ens donaria l’opció d’encadenar tres bons resultats i aconseguir 7 punts de 9. Cal guanyar al Cádiz per a fer bo el triomf del Barcelona. Hem de transformar eixa alegria que ens va suposar la victòria davant el Barcelona en bon joc, bon futbol i un bon resultat”.

Revenja ‘sana’

“El Cádiz ens va guanyar 3-1 en la primera volta i dins del que és revenja esportiva hem de demostrar que som un equip millor. Tenim l’oportunitat de demostrar que som millors que ells. Hem de buscar i trobar el nostre millor rendiment. La segona volta és més complicada que la primera, tot s’iguala i hem de pensar que per a guanyar a un rival tan necessitat hem de fer les coses molt bé: no encaixar, minimitzar errors i ser intents en els duels i tindre encert de cara el marc rival”.

Concentració màxima

“És fonamental mantindre la concentració els 90 minuts. En aquesta Lliga qualsevol errada et penalitza i et tira per la borda la bona faena realitzada. Hem d’evitar encaixar tres gols en 11 minuts com davant el Barcelona, però sobretot hem d’evitar encaixar el primer. Cal ser molt contundents en defensa i no concedir situacions còmodes de rematada als rivals”.

El reforç de Traoré

“Volíem complementar la plantilla per a tindre varietat de futbolistes en cadascuna de les posicions i Traoré ens reforça la zona de l’extrem per la dreta, on el futbolista es desembolica bé i creiem que ens pot aportar moltes coses i oferir competència i altres arguments en atac. Traoré té una oportunitat de demostrar i revaloritzar-se i nosaltres de poder gaudir de la seua qualitat. El mercat d’hivern és molt complicat”.

Anàlisi del mercat

“Hem portat quatre futbolistes que ens satisfan, que tenen nivell i que ens serveixen per a millorar quant a efectius al grup, que hi haja més competència i que així siga més complicat prendre decisions de qui ha de jugar. Estem satisfets amb el mercat d’hivern, perquè dins de les dificultats que té hem reforçat les parcel·les en les quals créiem que l’equip tenia més necessitats”.

Compartir.