skip to content
Manu Trigueros iguala els 425 partits de Bruno Soriano
Manu Trigueros iguala els 425 partits de Bruno Soriano
||||

El migcampista talaverà és, al costat de l’excapitán groc, el futbolista que ha vestit en més ocasions la samarreta del Villarreal CF

Una gran llegenda groga. Manu Trigueros ha igualat a Bruno Soriano i s’ha convertit en el futbolista que ha jugat més encontres oficials amb el Villarreal CF de tota la història. El migcampista talaverà ja suma un total de 425 compromisos defensant l’elàstica del Submarí.

Forjat en la Cantera Grogueta, Manu Trigueros ha aconseguit aquesta impressionant xifra d’encontres amb tan sols 30 anys. El ‘14’ groc, que ja porta deu temporades en el primer equip, va debutar davant el Real Madrid Castilla (2-1) en Segona Divisió el 17 d’agost de 2012.

Com a jugador del Villarreal, Manu Trigueros ha alçat la primera UEFA Europa League de la història del club, a més de convertir-se en capità de l’equip i en un futbolista de referència del club en l’última dècada.

Les 425 encontres del talaverà són 293 en Primera Divisió, 53 en Europa League, 36 en Segona Divisió, 31 en Copa del Rey, 11 en Lliga de Campions i 1 en la Supercopa d’Europa.

Compartir.