skip to content
Llistat d’activitats d’Endavant Vinaròs
Llistat d’activitats d’Endavant Vinaròs

AJUNTAMENT DE VINARÒS

La localitat del Baix Maestrat serà protagonista en el xoc davant el Valencia

Vinaròs, primera parada. La localitat del Baix Maestrat es convertirà en protagonista diumenge que ve en el partit que el Villarreal CF disputarà enfront del Valencia CF (El Madrigal, 17.00 hores) com a primera destinació del projecte Endavant Província-dins de Endavant, nova marca corporativa del club- i que sorgeix amb un clar objectiu: promocionar el turisme en la província de Castelló.

Per al xoc, el club ha preparat una sèrie d’activitats prèvies amb la finalitat de donar a conèixer la localitat i que es desenvoluparan tant abans com durant el xoc davant l’equip blanc i negre. Les activitats són les següents:

Diumenge 2 de novembre

  • 13.00 hores: Degustació de productes típics de Vinaròs en els voltants del Madrigal (Plaça del Llaurador).
  • 14.15 hores: Dinar oficial de les directives del Villarreal CF i el Valencia CF. El menú serà elaborat pel restaurador de Vinaròs, Paco Llopis, del Restaurant Vinya d’Alòs, i durant el dinar se serviran mariscs típics de la zona i un arròs melós amb productes del Baix Maestrat.
  • 15.00 hores: Arribada a Vila-real dels autobusos procedents de Vinaròs amb un miler d’aficionats de la localitat (17 autobusos) convidats pel Villarreal CF i que podran veure el xoc en directe des de les Graderies Fons Nord i Fons Sud.
  • 16.00 hores: Degustació de productes típics de Vinaròs en la Llotja VIP del Madrigal.
  • 16.30 hores: Desfilada de la Societat Musical ‘La Alianza’ de Vinaròs sobre la gespa del Madrigal.
  • 17.00 hores: Començament del partit. L’alcalde de Vinaròs, Juan Bautista Juan, presidirà el xoc al costat dels presidents del Villarreal CF i el Valencia CF.
  • 17.45 hores: Descans del partit. El vídeo marcador del Madrigal oferirà un vídeo promocional turístic sobre Vinaròs. La banda ‘La Alianza’ de la localitat, dirigida pel mestre José Ramón Renovell, durà a terme una segona desfilada.
Compartir.