skip to content
Llaneza rebrà la Medalla d’Or de Vila-real
Llaneza rebrà la Medalla d’Or de Vila-real
||||

El directiu del Villarreal serà guardonat per l’ajuntament de la ciutat a causa de la seua labor en el club

José Manuel Llaneza, vicepresident del Villarreal, serà reconegut per l’Ajuntament de Vila-real amb la Medalla d’Or de la ciutat, que li entregarà l’alcalde, José Benlloch. L’edil ja va fer el propi eldesembre passat amb el futbolista groguet Pau Torres després de ser medallista olímpic amb la Selecció Espanyola, així com amb el ciclista pertanyent a Endavant Esports Sebastián Mora.

L’Ajuntament de Vila-real distingeix amb la Medalla d’Or a diferents persones o entitats que han aportat el seu granet d’arena a la millora i l’expansió de la imatge del municipi. La labor de Llaneza en el Villarreal CF i, per tant, el gran creixement del club han desencadenat en el reconeixement del municipi a nivell nacional i mundial.

Premi a tota una vida

Amb José Manuel Llaneza en la directiva groga, el Villarreal CF s’ha consolidat en l’elit del futbol espanyol, ja que amb aquesta temporada 21/22 ja seran 22 les campanyes del Submarí en Primera Divisió. El Submarí ha aconseguit un subcampionat de lliga i ha jugat competició europea en 17 temporades (15 sense comptar la Copa Intertoto). A més, el reconegut directiu és un dels artífexs del projecte a llarg termini del Villarreal, que va tindre el seu màxim reconeixement el passat 26 de maig amb la consecució del títol de l’Europa League.

Compartir.