skip to content
Llistat d’activitats de Endavant Nules
Llistat d’activitats de Endavant Nules
ACF FOTOGRAFÍA

La jornada de Endavant Província arrancarà a les 15.00 hores amb el dinar de directives

La localitat de Nules es convertirà en protagonista de Endavant Província en el partit d’anada de vuitens de final de Copa del Rei que enfrontarà aquest dimecres al Villarreal contra la Real Sociedad en El Madrigal (20.00 hores). La iniciativa, nascuda amb el ferm de promocionar el turisme en la província de Castelló, continua amb el seu recorregut després de donar a conèixer a Vinaròs, Onda, Peníscola, la Vall d’Uixó i Borriana.

Per al xoc, el club ha preparat una sèrie d’activitats prèvies amb la finalitat de donar a conèixer el municipi que es desenvoluparan tant abans com durant el partit davant el conjunt gallec. Les activitats són les següents:

Dimecres 7 de gener:

  • 15.00 hores: Menjar oficial de les directives del Villarreal CF i la Real Sociedad. El restaurant Casino Caixa Rural de Nules serà l’encarregat de preparar el menú amb productes típics de Nules.
  • 18.00 hores: Degustació de productes típics de Nules en els limítrofs del Madrigal (Plaça del Llaurador). S’instal·laran tres carpes. En una, els aficionats podran degustar un deliciós suc de clemenules, en una altra hi haurà rebosteria típica de Nules i en la tercera es farà promoció comercial i turística de la localitat.
  • 18.15 hores: Arribada a Vila-real dels autobusos procedents de Nules amb els aficionats de la localitat convidats pel Villarreal CF i que podran veure el xoc en directe des de les Graderies Fons Nord i Fons Sud.
  • 19.30 hores: Desfilada per la gespa del Madrigal de l’Associació Artística Nulense presidida per Dolores González.
  • 20.00 hores: Començament del partit. L’alcalde de Nules, Mario García, presidirà el xoc al costat dels presidents del Villarreal CF i la Real Sociedad de Sant Sebastià.
  • 20.45 hores: Descans del partit. El vídeo marcador del Madrigal oferirà un vídeo promocional turístic sobre Nules.
  • 20.45 hores: Segona desfilada en la gespa del Madrigal de l’Associació Artística Nulense.
Compartir.