¡Les groguetes arriben a les semis del COTIF (1-4)!
||||

El conjunt de Sara Monforte venç al Mislata CFF i finalitza invicte la fase de grups

El Villarreal Femení ha aconseguit un ple de victòries en la fase de grups del COTIF 2022 després d’imposar-se tant al SPA Alacant (0-6) com al Mislata CFF (1-4). El conjunt de Sara Monforte, encara que va tindre certes dificultats en el primer tram del partit, va ser superior al conjunt valencià gràcies als gols de Lara Mata, Cienfu, Vera Rico i Belén. D’aquesta manera, les groguetes disputaran les semifinals d’aquest prestigiós torneig contra el vencedor del UD Alzira – Elx CF (divendres 5, 18.00 hores).

El conjunt groc va eixir com un vendaval ofensiu. De fet, les groguetes es van avançar en el marcador en tot just cinc minuts gràcies a un gol de Lara Mata, que va aprofitar l’eixida de pilota d’un córner. A partir d’aquest moment, el Mislata CFF va estrényer les seues línies defensives, aconseguint dominar el tempo del partit.

El Villarreal Femení, gràcies a una sòlida defensa, va aguantar les xacres del conjunt valencià. Les de Sara Monforte van aconseguir ampliar l’avantatge en els últims minuts de la primera part gràcies a un gol de Cienfu (0-2), que va resoldre una situació de perill en l’àrea encapçalada per María Romero.

En la segona part, l’entrenadora castellonenca va introduir canvis per a donar-li més dinamisme al partit -únicament es van mantindre sobre la gespa Elena de Toro i Cienfu-. Els canvis van funcionar, ja que Vera Rico va aconseguir sorprendre la portera rival des de la frontal en els primers minuts. No obstant això, el Mislata CFF no va donar res per perdut, aprofitant un error de la portera grogueta per a reduir distàncies en el lluminós (1-3). El Villarreal Femení va tancar el duel amb una contra de Belén que, després de superar a la portera rival, va marcar amb la porteria buida.

El pròxim compromís de pretemporada de les futbolistes grogues, emmarcat en el COTIF 2022, tindrà lloc dissabte que ve 6 d’agost (horari per determinar) a ‘Els Arcs’ a L’Alcúdia. Les groguetes disputaran les semifinals contra el segon classificat del grup B, que eixirà del partit entre el UD Alzira i l’Elx CF.

Mislata CFF: Armengol (m. 36, Martínez); Jiménez; Jaylis; Mireia (m. 36, Zulema); Ainoa (m. 36, Irene); Carol (m. 36, Ana); Ericka; Viché; Daniela; Natalia i Sandra.

Villarreal Femení: Elena de Toro; Cienfu; Sheila (m. 36, Vera Rico); Kanteh (m. 36, Soldevila); Nerea (m. 36, Cubedo); Ainoa (m. 36, Bea Prades); Rocío (m. 36, Claudia I.); Lara Mata (m. 36, Mar); María (m. 36, Belén); Albeta (m. 36, I. Miguélez) i Carla R. (m. 36, Estefa).

Gols: 0-1. Min. 5: Lara Mata. 0-2. Min. 33: Cienfu. 0-3. Min. 40: Vera Rico. 1-3. Min. 46: Viché. 1-4. Min. 61: Belén.

Àrbitre: Diana Ponce de León.

Incidències: Partit de pretemporada entre el Mislata CFF i el Villarreal Femení, corresponent al COTIF 2022, celebrat en les instal·lacions de ‘Els Arcs’ a L’Alcúdia.