skip to content
Laura Rueda aterra al Villarreal Femení
Laura Rueda aterra al Villarreal Femení

La futbolista francesa s’incorpora a les files de les groguetes per a reforçar la zona ofensiva

El Villarreal CF ha aconseguit un acord amb l’atacant francesa Laura Rueda perquè defense els interessos del Villarreal Femení el que resta de la present temporada 2022/23. Rueda arriba a l’entitat groga amb la carta de llibertat, sent el seu últim equip Le Havre Athletic Club. D’aquesta manera, la futbolista estarà vinculada al Villarreal CF fins al 30 de juny de 2023, amb opció d’ampliar el seu contracte una altra temporada més. 

Potència i versatilitat per al Villarreal Femení

Laura Rueda (09/07/1999) és una jove jugadora que destaca per la seua potència i la gran capacitat de desborde que posseeix. Així mateix, l’extreme francesa posseeix una gran versatilitat, ja que pot jugar en totes les posicions d’atac, dotant així d’una major consistència a la faceta ofensiva de les groguetes. 

Cal destacar que Laura Rueda ha jugat en totes les categories inferiors de la Selecció Francesa. En la present temporada, la jugadora va disputar un total d’11 partits en la D1 Arkema amb Le Havre Athletic Club, sent titular en set d’ells, i marcat 2 gols. Anteriorment, Rueda va jugar en el Rodez AF, La Roche ESOF i el Olympique Marseille. 

Laura Rueda, encara que va nàixer a la ciutat francesa de Pau, també compta amb la nacionalitat espanyola.

Compartir.