Placeholder canvas
“L’ambient serà espectacular”
“L’ambient serà espectacular”

Quique Setién crida a l’afició per a que anime a l’equip en la tornada a l’estadi

El remodelat Estadi de la Ceràmica

“Estava amb ganes de veure l’estadi i la gespa. Anime a la gent que ens acompanye demà. Serà un partit extraordinari en un ambient espectacular”.

Estat físic de l’equip

“En el cas de Lo Celso té un problema per a temps. Coquelin i Morlanes han tingut uns problemes aquesta setmana i van a estar una mica justos. Segurament no comptarem amb ells encara que no és un problema seriós. La resta de l’equip està bé”.

Partit davant el Valencia CF

“Serà un rival molt dur, està fent les coses molt bé. Proposa moltes de les coses que volem proposar i té registres que convertiran el partit en un matx amb alternatives. És un plantejament atrevit que ens complicarà, de la mateixa manera que nosaltres a ells”.

Sensacions de l’equip

“Hem passat l’etapa inicial. Aquestes setmanes ens han permés treballar i tindre una confiança major en el que plantegem. Hem tingut bons resultats i les coses es van acostant al que vull. Tothom està animat per a jugar el partit. Saben la importància d’aquest per a ells i per al club”.

Partit després de la pretemporada

“El rival està igual que nosaltres. Segurament serà estrany per als dos competir després d’un mes i mig amb la lliga començada. He vist alguns partits de LaLiga Santander i no he notat que els equips hagen acusat l’aturada”.

Plantejament del rival

“Serà un partit amb alternatives. Al marge de les individualitats que tenen, el Valencia no canviarà, seguirà el camí que ha pres el seu entrenador, al qual li tinc una gran estima i una gran consideració”.

La disponibilitat de Foyth i Rulli

“Tot aquest temps sense competir m’ha permés tindre un coneixement molt més profund de cada jugador. Ara continue mantenint alguns dubtes en l’alineació de demà perquè hi ha uns jugadors que et donen unes coses i altres que et donen unes altres. Quant a la porteria és una decisió que he de prendre, demà decidirem. Amb Foyth estem igual, tant Rulli com ell tenen possibilitats de jugar a pesar que porten temps sense competir”.

Compartir.