La ‘tornada al col·le’ d’Álvaro
La ‘tornada al col·le’ d’Álvaro
HOYOYO

El càntabre ha visitat el CEIP Avel·lí Corma de Moncofa gràcies a la iniciativa ‘Un Estrela al teu Col·le’

Álvaro González ha tornat a les aules, però aquesta vegada no perquè li donen classe. El defensa càntabre ha visitat aquest dijous el CEIP Avel·lí Corma de Moncofa dins de la iniciativa del Club Groguet ‘Un Estrela al teu Col·le’. El ‘3’ groguet ha demostrat el seu bon fer a l’aula, compartint grans moments i divertides anècdotes al costat dels xiquets, que han tingut l’oportunitat de conèixer a un dels seus ídols groguets i aconseguir el seu autògraf.

Els alumnes de l’Avel·lí Corma han rebut a Álvaro amb els braços oberts, ja que han ambientant l’aula amb els colors del Submarí, una bandera amb l’escut de l’equip, al costat de bufandes i pòsters penjats en les parets. A més, els petits han sigut periodistes per un dia, perquè tots ells tenien preparada alguna pregunta per al seu ídol, el ‘3’ del Villarreal. Una veritable roda de premsa! Per la seua banda, el defensa ha signat postals seues de la present temporada, samarretes, llibretes i gorres als petits afeccionats.

La iniciativa del club groguet compta amb un llarg recorregut. No en va, es porta realitzant durant les dues últimes temporades, en les quals els jugadors del Submarí han anat visitant una gran quantitat de centres educatius de tota la província castellonenca. Aquesta temporada, Jaume Costa (Col·legi La nostra Senyora de la Consolació de Vila-real), Cheryshev (CEIP Maestro Carlos Selma), Barbosa (CEIP Escultor Ortells), Bakambu (Fundació Flors), Asenjo (CPEE La Panderola), Trigueros (Col·legi La nostra Senyora de la Consolació de Borriana), Mario Gaspar, al costat de Marcos Senna (Col·legi Bisbe Pont), i Álvaro González (CEIP Avel·lí Corma de Moncofa) han estat els primers a dur a terme aquesta especial visita. D’ara endavant, els jugadors del Submarí aniran passant per més centres escolars per gaudir amb els més petits. A més de l’entrevista amb les estrelles del Villarreal, els centres escolars de la província de Castelló poden gaudir de forma gratuïta d’un entrenament dirigit per tècnics del futbol base groguet i d’una visita guiada per l’Estadi de la Ceràmica.
 
Per poder veure i gaudir de les millors imatges de la visita d’Álvaro en CEIP Avel·li Corma de Moncofa, solament cal clicar en la pestanya de ‘Galeria’ situada just baix la fotografia principal.
 
 
Compartir.