La segona fase de la campanya d’abonaments comença aquest dilluns
La segona fase de la campanya d’abonaments comença aquest dilluns
||||||

Els abonats afectats per la reorganització dels seients en Tribuna Preferent podran triar la seua nova ubicació

La segona fase de la campanya d’abonaments 22-23 del Villarreal CF comença aquest dilluns 1 d’agost. Aquesta nova fase, el termini de la qual es remet únicament als dies 1 i 2 d’agost, està dirigida EXCLUSIVAMENT als ABONATS AFECTATS per la reorganització de butaques en la nova Tribuna Preferent. Així doncs, els adobaments situats en aquesta zona del camp podran triar el seu nou seient en aquest termini de dos dies.

L’afició ha superat les expectatives després de finalitzar la primera fase de la campanya d’abonaments de cara a aquesta temporada tan especial en la qual celebrarem el centenari del nostre club i inaugurarem un Estadi de la Ceràmica renovat, a més de continuar gaudint del bon futbol en LaLiga, la Copa del Rey i la UEFA Conference League.

A més de les tres competicions anteriors, cal recordar que amb l’abonament els aficionats del Villarreal CF podran gaudir al seu torn dels partits del Villarreal B en LaLiga SmartBank i dels xocs del Villarreal Femení en la Primera Iberdrola, sent l’únic equip a Espanya amb els seus tres equips en les màximes categories possibles.

Els abonats grocs poden reubicar la seua butaca de manera física en el Gran Casino de Vila-real i les Oficines del TAU Castelló a Castelló de la Plana.

Finalment, la tercera fase donarà principi dimecres que ve 3 d’agost, quan el club obrirà el termini per a les NOVES ALTES i es continuarà amb les renovacions i canvis de localitat. Així mateix, cal destacar que en la present temporada no hi haurà una nova campanya d’abonaments per a la segona volta, sinó que es mantindran els preus actuals per a les noves altes.

Uneix-te a ‘El fil groguet’! Pots consultar més informació sobre la campanya d’abonaments punxant ací.

Compartir.