Placeholder canvas
La Residència es renova per a continuar complint somnis
La Residència es renova per a continuar complint somnis
||||

Les obres augmenten la comoditat dels joves talents de la Cantera Grogueta

Una fàbrica d’il·lusions. Des de 2002, any en què es va fundar la Ciutat Esportiva Miralcamp, el Villarreal ha cuidat els somnis de centenars de talents, que volien triomfar de groc i arribar a ser futbolistes professionals. Mario Gaspar, Moi Gómez, Álex Baena, Alfonso Pedraza o Yeremy Pino són només alguns dels xics que, sent molt joves, van confiar en el Villarreal per a fer aquest somni realitat.

Després de més de dues dècades del naixement d’aquest ambiciós projecte formatiu, el Villarreal ha posat en marxa una reforma en la primera planta de la Residència de la Cantera Grogueta, on quasi un centenar de prometedors talents des dels 12 fins als 17 anys viuen, estudien i entrenen fort per a algun dia convertir-se en futbolistes.

El director de la residència del Villarreal CF, José Ramón Villalba, amb 23 anys d’experiència en el club, explica el perquè d’aquest projecte de renovació: “Era una cosa que teníem previst i era el moment de fer-ho. Volíem reduir el nombre de xics per habitació. El gran objectiu és fer un pas més a nivell de qualitat en la Residència”.

Amb la reforma, el centre de joves talents del Villarreal CF no sols reformarà per complet les estades de la primera planta, fent-les més espaioses i còmodes, sinó que s’ampliarà l’espai en 180 metres quadrats, que es destinaran per a una renovada sala de jocs, una sala audiovisual amb televisor de 80 polzades, una sala de reunions, dos despatxos i fins i tot dos magatzems. A més, aquest primer pis comptarà amb dues zones d’higiene i una nova habitació, ampliant la capacitat total de la Residència de 90 a 94 xics.

La ceràmica és el material estrela de la reforma. Proporcionada per PAMESA, patrocinador principal del Villarreal CF, aquest noble material, que revist el propi Estadi de la Ceràmica, també serà protagonista en la Residència, revestint tant les noves estades com els lavabos i dotant a les instal·lacions d’un aspecte elegant i modern.

Les noves habitacions dels joves jugadors estaran totalment equipades, amb un pupitre per a cada jove, il·luminació LED amb eficiència energètica, climatització, Smart TV, connexió a internet d’alta velocitat i equips de so.

En aquesta primera planta resideixen els infantils i cadets de primer any, mentre que a dalt, en la segona, viuen els cadets més majors i els juvenils. De moment, aquesta segona planta, que es va crear anys després, no serà objecte d’obres aquest estiu, però hi ha previsió de reformar-la en un futur pròxim.

Compartir.