Placeholder canvas
La millor parada de María Sanjuán
La millor parada de María Sanjuán
||||||

La portera groga és infermera i lluita per detindre al COVID-19 a l’Hospital La Fe de València

La portera del Femení A María Sanjuán ha penjat temporalment els guants per a enfundar-se la bata blanca i centrar tots els seus esforços a salvar vides. La jugadora groga és infermera a l’Hospital La Fe de València, una de les milers d’heroïnes que estan treballant sense descans al nostre país per a guanyar-li la batalla al COVID-19.

María Sanjuán reconeix que les últimes setmanes de treball a l’hospital han sigut especialment dures: “Tant psicològica com físicament, els sanitaris no estàvem preparats per al que estàvem vivint. Ens hem hagut d’adaptar a aquesta nova situació. Estem responent bé i frenarem la corba”.

La portera groga ha mostrat la seua satisfacció per la inestimable labor que estan fent els sanitaris de tot el país: “Estem molt orgullosos del nostre treball. No crec que siguem herois. Aquesta és la nostra professió i ens devem a ella. Fem tot el que podem”.

Malgrat no disposar de molt de temps per a pensar en futbol, Sanjuán espera amb ganes el moment de tornar als terrenys de joc: “Amb el treball a penes tinc temps per a pensar, però sí que és cert que quan arriba la vesprada tinc moltes ganes d’anar a entrenar i estar amb les meues companyes. Els envie molta força, els demane que es cuiden molt i que es queden a casa. En un temps tornarem a trepitjar el verd, a celebrar gols i a guanyar partits”.

Dona-li al play i coneix l’encomiable labor de la portera ‘grogueta’!

Compartir.