La importància de LaLiga
La importància de LaLiga
||||||

L’entrenador del Villarreal, Unai Emery, analitza el duel davant el Getafe (dissabte, 21.00 hores)

El tècnic del Villarreal CF, Unai Emery, ha advertit que l’equip ja està totalment mentalitzat amb la condició de superar al Getafe CF en el Coliseum Alfonso Pérez (dissabte, 21.00 hores). L’històric passe a semifinals de la UEFA Champions League ja ha quedat arrere i ara el més important és sumar tres nous punts en LaLiga.

Canvis en l’equip

“Diferenciem cada competició i li donem els moments a cadascuna d’elles, el partit davant l’Athletic estava entre dos partits, amb només tres dies després dels partits, i aquest és diferent. Un dia més en aquest context és important, ara tenim quatre dies i això ens permet fer una altra cosa. És veritat que aquests partits de Champions tenen més despesa, per la qual cosa hem d’esperar a veure el que diuen els metges. Encara que no arribarà a ser com el dia de l’Athletic, no seran onze canvis”.

Buscar el millor rendiment

“Seguint en el que estàvem, ara hem d’oblidar el Liverpool i centrar-nos en els partits de Lliga. Tenim una plantilla per a manejar totes dues competicions, hem provat tot i no han arribat els resultats. L’important és com executes els partits, més que els jugadors. La idea és veure qui està millor i apostar per ells. Hem de trobar el rendiment des del primer moment, hem d’entrar en el partit amb força. És un partit en el qual ells es juguen molt, per la qual cosa estaran amb el ganivet entre les dents. Ells ens exigiran molt. La Lliga és el més important per a nosaltres, és veritat que la Champions ens equilibra en aqueixos objectius, però si caiem amb el Liverpool ens quedaríem fora, per la qual cosa no podem deixar la Lliga”.

La condició de visitant

“Torna la normalitat i el públic, per la qual cosa jugar fora és molt complicat. És el que hem de canviar, però estem trobant dificultats. Ells són forts a casa, per la qual cosa trobarem un rival que ens farà patir molt. Hem d’estar forts i concentrats per a poder fer un bon partit i poder guanyar”.

La lluita per Europa

“La classificació està condicionada per la Copa, per a veure si la setena plaça val. Nosaltres hem de fer el nostre i no fallar ja que fins i tot es pot veure compromesa la setena plaça. Ja no depén de nosaltres entrar en les places europees, però estem obligats a fer els punts per si els altres fallen. Per això, a Getafe tenim la necessitat de continuar sumant ja que queden pocs partits”.

Pròxims partits

“Segons com arribem davant la Real serà l’opció que tinguem, si no arribem fortes i prop d’ells a aqueix partit, no hi haurà opcions. Aqueix partit arribarà en un moment clau, hi haurà molt en joc i se sabrà si la setena plaça és Europa”.

Rival en semifinals de la Champions

“Klopp és llest i bo. Jo me’l trobat en les reunions UEFA i després m’he enfrontat. Jo vaig jugar la final amb el Sevilla i els vam guanyar, he eixit amb l’Arsenal amb alguna derrota dolorosa. Unes semifinals no es regalen. No esperava menys d’ell, aquesta eliminatòria partirà amb missatges intel·ligents. Ens enfrontem a un gran equip i a un gran entrenador que ens el posarà molt complicat”.

Compartir.