skip to content
La il·lusió per la Copa segueix en El Molinón
La il·lusió per la Copa segueix en El Molinón
||||||

L’entrenador del Villarreal , Unai Emery, espera enfront d’un rival històric com el Real Sporting de Gijón un partit difícil que buscarà donar la sorpresa

El tècnic del Submarí ha comparegut davant els mitjans en la roda de premsa prèvia al matx de Copa del Rey contra el Real Sporting de Gijón (dijous, 18.00 hores). Aquests són els aspectes que més ha destacat el d’Hondarribia:

Situació de l’equip

“L’equip ha treballat bé hui amb els jugadors disponibles preparant el partit de demà. Ara més que mai som un equip i això és el més important tenint en compte les baixes que puguem tindre per diferents circumstàncies. Ser un equip és el més necessari i, en moments importants de la temporada com aquest, els jugadors han de demostrar-lo com ja es va veure dilluns passat enfront del Levante. Demà a Gijón serà igual, necessitarem ser un equip perquè és vital que tots els jugadors estiguen preparats per les baixes que puguem tindre”.

Il·lusió per la Copa

“La Copa del Rey és una competició que il·lusiona i en la qual ens marquem uns objectius. Aquests objectius són aspirar a ser un dels principals favorits per a guanyar el campionat i continuar acreixent millores necessàries en l’equip per a disputar tant la Copa del Rey, com LaLiga i la Champions League. En aquesta competició tenim una gran il·lusió posada i volem fer un bon camí”.

El rival

“El de demà serà un partit complicat en el qual volem ser protagonistes amb pilota i no especular amb el resultat. Sabem que un equip com l’Sporting de Gijón, històric, tradicionalment de la Primera División i que mereixeria tornar a estar-lo per tot el que suposa la seua història, la seua afició i per tot el que representen com a club, et pot guanyar. Segons avança aquesta competició, es fa més complicat i demà és un pas més per a veure de què som capaços davant un equip amb bons futbolistes que voldrà sorprendre’ns i oferir la seua millor versió davant el seu públic, que sempre és una motivació extra”.

Confiança en el filial

“Demà viatgen jugadors del filial a Gijón que estaran amb nosaltres i que tindran l’oportunitat de poder jugar, per la qual cosa han d’estar preparats en tot moment”.

Compartir.