skip to content
La diversió de la Copa Endavant arriba a Onda
La diversió de la Copa Endavant arriba a Onda

El torneig se celebrarà demà de 10.00 a 18.00h en el Pavelló Poliesportiu Víctor Cabedo

La Copa Endavant 3×3 arriba a Onda per a disputar la seua penúltima cita abans de la gran final. El torneig, activitat principal del Tour Centenari Groguet, porta el millor futbol a tots els racons de la província. Aquest dissabte 27 de maig li arriba el torn a la localitat de la Plana Baixa, que acollirà aquesta divertida competició en Pavelló Poliesportiu Víctor Cabedo.  

En total, més de 168 participants dividits en 48 equips diferents gaudiran d’una competició que consta de dues categories: la Groc, per als nascuts entre 2011 i 2013; i la Blau, per als nascuts entre 2014 i 2016.

Tots els jugadors rebran un pack de benvinguda únicament per participar. Aquest inclou, entre altres coses, una samarreta grogueta especial amb la qual disputaran el torneig. Els equips que isquen vencedors rebran les seues merescudes medalles de campions de part de José Vicente Iserte, regidor d’Esports; i l’alcaldessa Carmina Ballester. A més. segellaran la seua passada per a la gran final del torneig que es disputarà en l’Estadi de la Ceràmica.

Així mateix, el Villarreal portarà a Onda una gran varietat de jocs per a amenitzar la jornada dels més xicotets. El trofeu de la UEFA Europa League conquistat pel Submarí en la temporada 2020/21 també serà present en la localitat castellonenca perquè els participants i els seus familiars es fotografien amb la copa.

El torneig ja s’ha celebrat en deu localitats: Segorbe, Almassora, Benicàssim, Nules, La Vall d’Uixó, Vinaròs, Vila-real, Borriana, l’Alcora i Morella. Els partits començaran a les 10.00h i conclouran, a les 18.00 hores, amb la celebració de la gran final.

Compartir.