skip to content
La Copa Endavant arriba a Vinaròs per a donar espectacle
La Copa Endavant arriba a Vinaròs per a donar espectacle

Més de 160 participants gaudiran del torneig aquest dissabte en la Carpa de l’Atlàntic

La Copa Endavant segueix el seu camí i Vinaròs és la pròxima parada. El torneig del centenari groguet arriba aquest dissabte al Baix Maestrat per a oferir espectacle i garantir la diversió dels més xicotets.

El certamen, que tindrà lloc en la Carpa de l’Atlàntic de Vinaròs (Avinguda de l’Atlàntic, 15), comptarà amb més de 160 participants, integrats en un total de 46 equips entre les dues categories: Blau (nascuts en 2014, 2015 i 2016) i Groc (nascuts en 2011, 2012 i 2013).

Tots els jugadors rebran una samarreta grogueta especial per a disputar el torneig, així com una motxilla amb un pack de benvinguda. Com a colofó, els equips guanyadors de cada categoria rebran les medalles i segellaran la seua passe a la gran final, que se celebrarà el 10 de juny sobre la gespa de l’Estadio de la Cerámica.

Per si no fos prou, el Villarreal CF portarà a Vinaròs una infinitat de jocs, inflables i activitats per a garantir la diversió dels més xicotets. El trofeu de la UEFA Europa League, conquistat pel Villarreal en la temporada 2020/21 també serà present perquè els participants i els seus familiars es fotografien amb la copa.

La sisena jornada d’aquest torneig, que ja s’ha celebrat a Segorbe, Almassora, Benicàssim, Nules i la Vall d’Uixó, comptarà amb la presència de l’ambaixador del Villarreal CF, Marcos Senna, i de Groguet, la mascota oficial del club.

Finalment, la II Concentració de Penyes del Villarreal CF se celebrarà a Vinaròs a escassos metres del torneig, convertint el certamen en un esdeveniment multitudinari per a gaudir en clau grogueta.

Compartir.