L’irresistible inici del Femení
L’irresistible inici del Femení

El conjunt de Sara Monforte és líder del Grup Sud B de Reto Iberdrola, després de véncer els seus quatre primers compromisos de lliga

Intractable. El Femení A ha signat un excel·lent començament de lliga que li ha ajudat a pujar pel cap alt de la taula classificatòria del Grup Sud B de Reto Iberdrola. El conjunt de Sara Monforte ha vençut els seus primers quatre compromisos de lliga enfront del Levante B (1-0), CD Femarguín SPAR Gran Canària (2-3), Alhama CF (0-3) i UD Aldaia CF (3-0).

Amb 12 punts de 12 possibles, l’equip groc és, al costat del Deportivo Alavés, l’únic dels quatre grups de Reto Iberdrola que compta els seus partits per victòries. A més de ser líder destacat de la seua lliga, també brillen els seus números en atac i en defensa. És el combinat més realitzador del seu grup, amb 10 gols, i el menys golejat, amb tan sols dues dianes en contra.

Salma Paralluelo, a ritme de gols

La davantera groga Salma Paralluelo està sent un dels grans noms propis de Reto Iberdrola. La jugadora internacional és la màxima golejadora de la categoria amb sis punts en quatre partits. Especialment brillant va ser la seua actuació davant el CD Femarguín SPAR Gran Canària, en la qual va anotar un ‘hat-trick’ i li va donar els tres punts a les grogues. També ha marcat un doblet davant l’Alhama CF i va veure porteria enfront de la UD Aldaia CF.

Compartir.