skip to content
L’hora de la veritat per a l’Amics
L’hora de la veritat per a l’Amics

ACF FOTOGRAFÍA

Toni Ten pansa pels micròfons de Villarreal CF Ràdio abans de començar els ‘play-off’

 

Comencen els ‘play-off’ i, amb això, comença l’important per a l’Amics del Basket. Ho va recordar l’entrenador dels castellonencs, Toni Ten, en els micròfons de Villarreal CF Ràdio, la ràdio oficial del club. “En aquestes lligues amb format ‘play-off’ sembla que el que has fet durant tota la temporada haja servit de poc si en la fase final no fas les coses bé. L’important arriba ara i esperem que les eliminatòries se’ns siguen igual de bé o millor que la lliga regular”. Els verd-i-blancs han aconseguit acabar cambres la Lliga Adecco Plata, aconseguint així la millor classificació històrica del club en aquesta categoria. Toni Ten es va mostrar molt satisfet amb el rendiment de l’equip: “Estic molt content amb els meus jugadors. Solament tenim tres equips per sobre de nosaltres i la veritat és que poc més es pot demanar quant a la lliga regular”.

Mancant 3 jornades el Amics, club patrocinat pel Villarreal CF, era setè en la taula i les lesions s’havien encebat amb una plantilla que quedava molt minvada, però l’equip es va sobreposar a les circumstàncies. “Quan pitjor pintaven les coses amb dues derrotes consecutives i pensant que anàvem a ser setens o vuitens, guanyarem els tres últims partits seguits quan la infermeria estava plena i hem aconseguit ser quarts”. El tècnic va explicar que està orgullós pel pas endavant que han donat els seus jugadors: “Si no estan tots, cal intentar que els disponibles traguen el millor de sí. Ningú podia fallar perquè necessitàvem a tots els que estaven. Així que estic molt content amb la maduresa i la responsabilitat que han demostrat, tenen molt caràcter i implicació”.

El primer rival del Amics en els ‘play-off’ d’ascens serà el Grup Eulen Carrefour El Bulevard d’Àvila, amb el que s’enfronta demà en el primer partit (19.30 hores, Pavelló Ciutat de Castelló). Toni Ten va assegurar que els castellonencs no van a tenir les coses fàcils, però que seran partits molt bonics i disputats: “La lliga és tan igualada que qualsevol rival és complicat. Ells han sigut setens però amb solament una derrota més que nosaltres. Durant la fase regular, no se’ns han donat bé els partits contra els avilesos perquè allí vam perdre de dos i ací guanyem sobre la botzina. És un equip que no especula, els agrada córrer i tirar molt a canastra, com a nosaltres. Per açò, seran dos o tres partits molt alegres i bonics en els quals es podrà veure bon bàsquet”.

 

Compartir.