L’EDI tanca LaLiga Genuine en gran
L’EDI tanca LaLiga Genuine en gran
||||

El Submarí ha participat en la clausura de la temporada en Tarragona

Gran cap de setmana per a l’equip EDI del Vilarreal! El conjunt EDI (Escola de Discapacitats Intel·lectuals) va participar en l’última jornada de LaLiga Genuine Santander a Tarragona, amb el Gimnàstic com a club amfitrió. L’equip groguet va véncer en les seues tres trobades posant punt final a una temporada que ha durat pràcticament 24 mesos a conseqüència de la COVID-19. Aquests van ser els resultats que van aconseguir els futbolistes dirigits per Sonia Alcón, Ana Roig, Natalia Miró i Toni Jiménez:

  • Villarreal CF 2-0 Reus CF
  • Villarreal CF 1-0 Real Sociedad
  • Villarreal CF 3-0 Real Zaragoza
    Els valors com el respecte, el companyerisme i l’esportivitat van ser els vertaders protagonistes d’aquestes jornades, en les quals van participar un total de 42 equips, conformats per més de 1000 jugadors, jugadores i tècnics, els qui s’han reunit a Tarragona durant el cap de setmana del 12, 13 i 14 de novembre per a tornar a viure l’experiència Genuine. Així mateix, nombrosos amics, familiars i aficionats en general no van voler perdre’s aquesta cita tan especial. Cal destacar la presència del membre del departament de Relacions Institucionals del Villarreal, Marcos Senna, en el torneig en terres tarragonines en qualitat d’ambaixador de LaLiga.

L’EDI del Villarreal continuarà competint aquesta temporada en LaLiga Genuine, que consistirà en tres jornades amb dates i seus per determinar en les que els protagonistes d’aquest extraordinari torneig continuaran gaudint del futbol. L’organització oficialitzarà tota la informació referent a la nova campanya durant les pròximes setmanes.

Compartir.