L’EDI gaudeix de nou a LaLiga Genuine
L’EDI gaudeix de nou a LaLiga Genuine

LALIGA

Els grocs van empatar davant Atlético i Celta i van perdre davant l’amfitrió Mallorca

L’equip EDI (Escola de Discapacitats Intel·lectuals) del Villarreal va deixar una molt bona imatge en la tercera fase d’Laliga Genuine que es va celebrar aquest cap de setmana a Palma de Mallorca. Els grocs van estar emmarcats en el grup Respecte, al costat del Fundació Atlético de Madrid, el Celta Integra i l’amfitrió de la fase, el RCD Mallorca. L’EDI del Villarreal va empatar davant del Fundació Atlético de Madrid (1-1) i Celta (1-1) i va caure davant el Mallorca (2-1), però el més important va ser el magnífic ambient que es va viure tot i la pluja.

Els jugadors de l’equip EDI del Villarreal que han disputat aquesta tercera fase de LaLiga Genuine han estat els següents: Víctor Boulouden, Carlos Ortiz, Eduard-Gabriel Stanciu, David García, Sergio Rodríguez, Eric Villegas, Oriol Mesquita, José Manuel Vicent, Javier Luján, Javier Ruiz, Mireia Rodríguez, Daniel Ortiz, Guillem Sales, Juan Ramón Lara, Miguel Ángel Archela i Abraham Martínez.

Els resultats de les trobades de l’equip EDI del Villarreal CF han estat els següents:

  • Villarreal CF – Atlético de Madrid (1-1).
  • RCD Mallorca – Villarreal CF (2-1).
  • Villarreal CF – RC Celta de Vigo (1-1).

Després d’aquests resultats, l’equip EDI del Villarreal ocupa la quarta posició en la classificació de LaLiga Genuine amb 21 punts en nou partits disputats. La propera seu serà Vigo. Per a més informació sobre LaLiga Genuine es pot clicar en el següent enllaçhttp://www.laliga.es/laliga-genuine 

Compartir.