skip to content
L’APV homenatjarà a Bruno Soriano davant el Sevilla
L’APV homenatjarà a Bruno Soriano davant el Sevilla
||||

L’acte es realitzarà durant la prèvia del matx del diumenge per a agrair-li la seua trajectòria

L’Agrupació de Penyes del Villarreal (APV) ha preparat un acte d’homenatge a Bruno Soriano que es realitzarà durant la prèvia del partit entre el Villarreal i el Sevilla. Durant l’acte, Bruno Soriano, jugador amb més partits en la història del club, rebrà una placa commemorativa i rebrà l’afecte de l’afició, que no va poder homenatjar-lo en la seua retirada a causa de la falta de públic en els estadis. A més, Bruno realitzarà el servei d’honor del xoc.

D’altra banda, en la prèvia del partit, la llegenda grogueta també serà partícip de l’últim acte en l’actual seu de l’APV, que canviarà d’ubicació la pròxima temporada. Bruno Soriano serà nomenat soci honorífic de l’APV poques hores abans d’emportar-se el reconeixement de tot el públic de la Ceràmica.

Història viva del Villarreal

Bruno Soriano Llidó és el jugador amb més partits en la història del club amb un total de 425 partits jugats. A més, qui fora capità del Submarí Groc, va jugar durant tota la seua carrera al Vila-real, militant 14 temporades en el primer equip, a més de passar per la Cantera Grogueta. El migcampista d’Artana va jugar dos semifinals d’Europa League i dues edicions de la Champions League. A més, es va quedar al Villarreal després del descens patit en la temporada 11/12, ascendint de categoria la següent campanya.

Compartir.