skip to content
L’afició gaudeix de Nules
L’afició gaudeix de Nules

ACF FOTOGRAFÍA

La localitat de la Plana Baixa, protagonista davant la Real Sociedad

Nules va fer les delícies dels aficionats del Villarreal abans i durant el partit davant la Real Sociedad. Aquesta localitat castellonenca es va convertir en la sisena protagonista de la iniciativa Endavant Província, nascuda amb la intenció de promocionar el turisme en la província de Castelló, en el partit d’anada de vuitens de final de la Copa del Rei.

La jornada va començar amb el menjar de directives elaborada pel restaurant Caixa Rural de Nules. Una vegada degustat el menú en el restaurant Entrelíneas va arribar el torn de l’activitat fora de l’estadi.

Així, els aficionats que es van acostar a la Plaça del Llaurador es van trobar amb tres carpes instal·lades. En una d’elles van poder degustar un deliciós suc de clemenules, en una altra rebosteria típica de Nules i en la tercera van trobar tota la informació comercial i turística de la localitat. Una festa en la qual també van participar els aficionats nulenses que van arribar amb autobús convidats pel Villarreal CF i que més tard assistirien en directe al duel en El Madrigal.

Una vegada dins del feu groc la festa va continuar amb Nules com a centre d’atenció, ja que l’Associació Artística Nulense, dirigida per Raúl Martí, va realitzar el primer de les dues desfilades sobre la gespa del Madrigal. El segon va ser en el temps de descans i en tots dos els aficionats van poder gaudir amb les peces interpretades per la banda de música de la localitat.

Cal destacar que l’alcalde de Nules, Mario García, va presidir el partit al costat dels presidents del Villarreal CF i la Real Sociedad. A més, en el descans del partit, el vídeo marcador del Madrigal va oferir un vídeo promocional turístic sobre Nules. Endavant Província continua amb el seu recorregut. Fins al moment les localitats promocionades han sigut Vinaròs, Onda, Peníscola, la Vall d’Uixó, Borriana i Nules.

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/Aficioendavantnules080115_web.mp4{/mp4remote}
Compartir.