Placeholder canvas
L’afició del Villarreal esgota els abonaments!
L’afició del Villarreal esgota els abonaments!
||||||

El club groc bat el rècord històric i aconsegueix la xifra màxima de 20.500 abonats en la campanya del centenari

El Villarreal CF ha penjat el cartell d’abonaments esgotats després d’aconseguir la històrica xifra de 20.500 abonats en la temporada en la qual el club celebra el seu centenari i l’Estadi de la Ceràmica experimentarà una impressionant transformació.

Després d’aquesta històrica campanya d’abonaments en la qual l’afició grogueta ha superat les millors previsions, el club aconsegueix el seu rècord històric d’abonats, amb el qual supera els 20.000 abonats que va aconseguir en la campanya 2008/09.

Tenint en compte que la capacitat de l’Estadi de la Ceràmica és de 23.000 abonats, el Villarreal no pot gestionar més abonaments, ja que el club ha de reservar al voltant de 2.500 localitats entre els diversos convenis i compromisos, UEFA i la Graderia Visitant.

Apunta’t a la llista d’espera per a ser abonat del Villarreal!

El Villarreal ha habilitat un formulari perquè els aficionats que desitgen abonar-se i no hagen pogut aconseguir-lo s’incorporen a la llista d’espera, ja siga per a obtindre l’abonament en la present campanya -en cas que quede lliure alguna localitat- o de cara al pròxim curs. En aquest senzill formulari, els seguidors groguets tan sols hauran d’emplenar les seues dades personals, indicar el telèfon i mail de contacte, a més de la localitat i la província en la qual habiten. Els seguidors que desitgen inscriure’s a la llista d’espera de manera presencial poden acudir a la Tenda Oficial del Centre (Plaça Major de Vila-real) per a emplenar el corresponent formulari.

Introdueix les teues dades i accedeix al FORMULARI DE LLISTA D’ESPERA PER A ABONAR-SE Al VILLARREAL CF

Els aficionats amb carnet simpatitzant, prioritat per a obtindre l’abonament de la pròxima campanya

Cal destacar que tots els aficionats groguets que adquirisquen el carnet simpatitzant de la present temporada tindran prioritat en la llista d’espera per a abonar-se de cara al pròxim curs 2023/24.

Compartir.