skip to content
Juga la Copa Endavant a Almassora!
Juga la Copa Endavant a Almassora!

El torneig especial del #CentenariGroguet se celebrarà el dissabte 4 de març en la Plaça Pere Cornell

La Copa Endavant 3×3 arriba a Almassora! Els xicotets i xicotetes de la localitat poden inscriure’s per a participar en aquest especial torneig que organitza el Villarreal CF per a celebrar el #CentenariGroguet amb tota la província de Castelló.

L’esdeveniment es jugarà el dissabte 4 de març, de 10.00 a 18.00 hores, en la Plaça Pere Cornell (Plaza de l’Ajuntament) d’Almassora. Com en la resta de seus, aquest torneig mixt estarà conformat per equips que compten amb entre tres i quatre jugadors i es dividirà en dues categories: Blau (per a nascuts en 2014, 2015, i 2016) i Groc (per als nascuts en 2011, 2012 i 2013). Els participants rebran un pack de benvinguda i els guanyadors de cada seu rebran una medalla i tindran l’oportunitat de jugar la gran final.

A més de l’emocionant torneig, el Villarreal ha preparat moltes sorpreses. La mascota del Submarí, Groguet, no es perdrà aquesta important cita. Per si no fos prou, els participants i els seus familiars podran fer-se una fotografia amb la copa de la UEFA Europa League, que també presenciarà aquesta divertida competició. Inflables, jocs i activitats posaran el fermall al que serà una jornada inoblidable per als més xicotets de la família.

VillarrealCF RCDEspanyol 030

Inscripció oberta de Almassora

Apunta’t ja!

Compartir.