Juga la Copa Endavant 3×3 a Vinaròs!
Juga la Copa Endavant 3×3 a Vinaròs!

El municipi vinarocense és la sisena parada del Tour Centenari Groguet

La Copa Endavant segueix el seu curs! El Tour Centenari groguet arriba a Vinaròs per a celebrar una nova jornada del divertit torneig que tindrà lloc el dissabte 22 d’abril en la Carpa de l’Atlàntic (Avinguda de l’Atlàntic, 15). Vinaròs serà la sisena parada del Tour Centenari Groguet després de Segorbe, Almassora, Benicàssim, Nules i la Vall d’Uixó.

La competició consta de dues categories: Blau (nascuts en 2014, 2015 i 2016) i Groc (nascuts en 2011, 2012 i 2013).

Únicament per participar en el torneig tots els jugadors rebran una samarreta grogueta especial i una motxilla amb un pack de benvinguda. Cal destacar que els equips guanyadors de cada categoria rebran les medalles i jugaràn la gran final, que es disputarà el 10 de juny sobre la gespa de l’Estadi de la Ceràmica.

Així mateix, el Villarreal CF portarà a Vinaròs una infinitat de jocs, inflables i activitats per a garantir la diversió dels més xicotets. El trofeu de la UEFA Europa League conquistat pel Villarreal en la temporada 2020/21 també serà present perquè, qui ho desitge, es fotografie amb la copa.

A més, la llegenda i ambaixador del club, Marcos Senna, serà present, igual que la mascota del Villarreal CF, Groguet, en la gran cita que se celebrarà a Vinaròs el dissabte 22 d’abril.

Programa horari de la Copa Endavant 3×3 – Vinaròs:

  • 9:30h Recepció dels equips participants
  • 10:30h Inici de la Fase de grups
  • 13:30h Final de la Fase de grups
  • 15:30h Inici de las Fase de clasificació
  • 17:15h Final de la Copa Endavant 3×3
  • 17:30h Entrega de premis als campions
valld

Tour Centenari Groguet – Vinaròs

COPA ENDAVANT 3X3

Compartir.