0957fb525afae96b1eb358fabb0c389a

El Amics, el Peníscola FS i l’Auto-real FS van aconseguir el triomf el cap de setmana passat

Els equips patrocinats pel Villarreal CF que formen part de Endavant Esports van collir diferents resultats al llarg del cap de setmana. Destaquen els triomfs del Amics del Bàsquet Castelló, de l’Auto-real FS i del Peníscola FS.

El Amics es manté en la part alta amb una nova victòria (72-52)

El Amics del Bàsquet Castelló de bàsquet seguirà en les posicions altes de la classificació de LEB Plata després del seu nou triomf davant el Marín Peixegalego (72-52), amb el que es manté invicte com a local. No va ser el millor partit dels de la Plana, però si que va rendir a un nivell suficient per a guanyar amb claredat i sense amb prou faenes dificultats. La diferència es va mantindre estable entorn dels 20 punts, la qual cosa va aprofitar Toni Ten per a donar valuosos minuts de joc als joves canteranos Jorge García i Jordi Rabassa.

El Peníscola FS remunta al Saragossa (5-3)

El Peníscola Futbol Sala va saber reaccionar a temps i aconseguir una important victòria davant el Saragossa. El conjunt de Carlos Sánchez va aconseguir remuntar dos gols de desavantatge a força de cor i raça. Els aragonesos, als pocs minuts de la represa, anaven guanyant per 1-3, però la parella formada per Javi Alonso i Carlos Anós van decantar el partit a favor dels locals (5-3).

L’Auto-real FS doblega a un combatiu Alboraia (2-0)

El conjunt vila-realense es va imposar per 2-0 a l’Alboraia i va aconseguir una victòria molt patida en la sisena jornada del Grup 14 de Tercera Divisió. Amb aquest resultat positiu, l’Auto-real se situa sisè en la taula amb 12 punts sumats.

L’Illa Grau no acaba d’arrancar i cau a Lugo (3-1)

L’Illa-Grau no acaba d’arrancar lluny de Castelló. El conjunt de voleibol que dirigeix Carlos Cavalli no es troba còmode quan juga com a visitant i aquest cap de setmana va encaixar una nova derrota enfront del Emevé en el Pavelló Municipal de Lugo per 3-1 (25-22, 25-22, 22-25 i 25-22).