skip to content
Ja està ací el VI Trofeu Villarreal CF de pilota!
Ja està ací el VI Trofeu Villarreal CF de pilota!
||||||

Vicente Iborra, Pau Torres i Raúl Albiol han presentat la sisena edició del torneig, que se celebrarà el 13 i el 20 de maig en el Trinquet de Villarreal

El Villarreal CF ha presentat aquest dijous la sisena edició del ‘Trofeu Villarreal CF’ de pilota valenciana en presència dels futbolistes valencians Raúl Albiol, Vicente Iborra i Pau Torres. L’acte, celebrat a la Ciutat Esportiva Miralcamp, ha comptat amb la participació del president de la Fundació de Pilota Valenciana, Joan Alepuz i el responsable del Trinquet de Vila-real, Pepe Mezquita.

També han assistit a la presentació els pilotaris participants en el torneig: Marc, Nacho, Bueno, José Salvador, Javi, Álvaro Gimeno, Santi, Carlos, Giner, Tomàs II, Hilari i Puchol II, que a més és esportista del programa Endavant Esports.

El VI Trofeu Villarreal CF, impulsat per la Fundació del Villarreal CF en col·laboració amb la Fundació de Pilota Valenciana, es juga en modalitat d’escala i corda i començarà el divendres 13 de maig en el Trinquet Salvador Sagols de Vila-real.

Aqueix mateix dia, a les 16.45 hores, se celebrarà la primera semifinal que enfrontarà a l’equip format per Marc, Nacho i Bueno (roig) contra José Salvador, Javi i Álvaro Gimeno (blau). Després del primer partit, a les 18.30 hores, tindrà lloc la segona semifinal que enfrontarà al trio format per Puchol II, Santi i Carlos (roig) i a l’equip conformat per Giner, Tomàs II i Hilari (blau).

Els guanyadors del VI Trofeu Vila-real CF no es decidiran fins a la setmana següent. El divendres 20 de maig se celebrarà la gran final (18.30h) i la final de consolació (16.45h) en el mateix escenari, el Trinquet Salvador Sagols de Vila-real.

El Villarreal CF, en el seu afany de fomentar la pràctica i el seguiment de l’esport autòcton de la Comunitat Valenciana, ha establit un important repartiment de premis: 3.000 euros per a l’equip campió, 1.500 euros per al conjunt subcampió i 750 euros per a l’equip que guanye la final de consolació.

Compartir.