Inici de somni del Femení C
Inici de somni del Femení C

HOYOYO

L’equip ‘groguet’, creat aquest any, lidera la seua lliga amb un bloc jove i una aposta pel joc ofensiu

El Femení C somia en gran en els seus primers mesos de vida. Aquest conjunt, nascut de la ferma aposta del Villarreal pel futbol femení, està dominant amb pas ferm el Grup 1 de la Segona Regional Femenina. Amb set victòries i dos empats en nou partits, les ‘groguetes’ s’han situat com a líders d’una categoria modesta, però en la qual regna la competitivitat.

“Els primers mesos de competició han estat francament positius. Som un equip acabat de crear aquest any i format per jugadores molt joves que venien de competir en categories inferiors i ara estan adaptant-se a un futbol amateur més dur i que requereix més experiència. Malgrat el canvi, les jugadores estan demostrant un gran nivell futbolístic, que ens està permetent liderar la classificació”, explica el preparador de la #CanteraGrogueta David García.

La filosofia d’aquest jove i il·lusionant equip és idèntica a la de la resta d’equips del futbol base groc. Una seriosa aposta pel futbol de toc: “Tenim un estil molt ofensiu. Som un equip al qual li agrada jugar a partir de la possessió i robar ràpid quan no tenim el baló. Pressionem molt amunt amb el propòsit de recuperar el cuir el més a prop possible de la porteria”.

Tot i ser un equip creat aquesta temporada, els seus integrants porten un llarg recorregut en el futbol base del Villarreal. “Aquest és un grup format per cadets de primer i segon any i algunes juvenils, però totes porten anys defensant la samarreta del Villarreal. No s’ha incorporat a jugadores d’altres llocs. La intenció del club és donar-li continuïtat a les xiques que porten temps amb nosaltres”, argumenta David García.

La immillorable situació en què es troba el Femení C, a només un partit de concloure la primera volta, posa al conjunt femení en la terna de rivals que lluitaran per aconseguir l’ascens a Primera Regional. No obstant això, per a David García, els objectius de l’equip van molt més enllà: “Tenim dos grans propòsits. El primer d’ells és la formació. Volem aconseguir que les xiques milloren dia a dia i puguen, amb el temps, promocionar tant al Femení B com al primer equip. D’altra banda, també pretenem impulsar el futbol femení del Villarreal a tots els nivells. El Femení A està lluitant per l’ascens, el Femení B podria ocupar aquesta plaça que ocupa el primer equip a Segona Divisió i nosaltres, com a equip acabat de crear, tenim molt marge de creixement i la possibilitat d’ascendir encara diverses categories”.

El combinat ‘groguet’, dirigit per David García Broch i Clara Martínez, l’integren les següents futbolistes: Anna Adell, Claudia Baila, Nuria Barrera, Catalina Cosma, Nuria García, Sonia Llop, Irene Miguelez, Irene Monfort, Marta Querol, Carla Sastre, Vera Vicent, Raquel Almela, Elisa Barberán, Claudia Chust, Marta Durá, Eva Gil, Gracia Mariner, Esther Mollón, Marta Ortells, Vera Rico i Silvia Tomás.

Compartir.