skip to content
Il·lusió per continuar a dalt
Il·lusió per continuar a dalt
||||

El preparador de Jaén espera un partit molt disputat contra el Algeciras en la lluita pels tres punts

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra el Algeciras (diumenge, 12.00 hores) corresponent a la jornada 18 del Grup II de la Primera RFEF. Aquests són els aspectes que ha destacat el tècnic del Mini Submarí:

El rival

“Malgrat les baixes, afrontem el partit amb tota la il·lusió possible per sumar els tres punts. Juguem contra un equip que té una plantilla de gran qualitat, són el quart equip més golejador de la competició i, com nosaltres, té l’objectiu d’estar a dalt per lo que segur que ens posaran les coses complicades”.

Claus del partit

“Competirem amb molts jugadors que no tenen una gran experiència en la competició, per això han de demostrar tot el seu talent i el seu millor nivell perquè participaran, però també controlar les seues emocions perquè són xics molt joves. Les claus del partit passen per saber controlar els seus punts forts, en la davantera tenen un potencial enorme, per la qual cosa hem de saber defensar-nos amb pilota i estar atents a les seues transicions ràpides. No obstant això, si som fidels al nostre estil i amb personalitat els posarem les coses complicades”.

Jugadors que pugen al primer equip

“Sobre les baixes que tenim de jugadors que pugen al primer equip, no podem tindre cap queixa. Tot el contrari, és un orgull per a nosaltres perquè el nostre objectiu, a més de fer-lo de la millor forma per a quedar el més amunt possible en la classificació, és formar jugadors perquè arriben al primer equip, com veiem que està ocorrent ara mateix. A més, tenim la tranquil·litat que jugue qui jugue competirem sempre amb molt de talent”.

Objectius 2022

“Els objectius importants són els immediats, els que siguen a curt termini. Personalment em marque com a objectiu continuar gaudint d’aquesta professió, una cosa important perquè es projecta en els jugadors una ambició i energia per a continuar creixent i poder fer-los veure o ensenyar què és necessari per a arribar al futbol d’elit. En l’esportiu, l’objectiu no va relacionat amb aconseguir el primer puesto, sinó continuar formant jugadors perquè puguen ajudar al primer equip en un futur”.

Compartir.