Herrera comença l’Europeu amb victòria
Herrera comença l’Europeu amb victòria
PABLO HERRERA

El grauer va aconseguir el triomf en el debut a Cagliari, on defensa títol

El jugador de voley platja patrocinat pel Villarreal CF, Pablo Herrera, ha aconseguit la victòria en el primer partit de la final del Campionat d’Europa que es disputa a Cagliari (Itàlia) i en el qual el grauer, al costat del seu company Adrián Gavira, defensa títol. La parella espanyola va vèncer a un altre duo espanyol, Marco-García, per 2-0 (21-14, 21-9).

Herrera i Gavira s’han imposat en el primer duel gràcies a l’encert amb el servei, malgrat el fort vent que bufa aquests dies en la capital de Sardenya. “Cap partit és fàcil, però hem controlat una mica el vent i açò ha marcat la diferència. Va a ser un torneig amb molt vent durant tota la setmana i cal estar molt atents perquè cal aprofitar al màxim el camp bo amb el servei per a dificultar la recepció a l’altre equip”, explica la parella.

En la jornada d’avui, els actuals campions disputaran el segon partit del grup D (15.00 hores). El rival serà la parella letona Smedins-Peda, que han perdut el primer partit contra els alemanys Walkenhorst-Windscheif, que lideren el grup al costat del grauer i al sant roqueny.

Herrera i Gavira afirmen que, en el partit d’aquesta vesprada, el vent també jugarà un paper protagonista: “Anem a veure si contra Letònia sabem controlar de nou el vent i els donem problemes en la construcció. Ells han perdut contra Alemanya per no poder controlar, precisament, la pressió de l’equip alemany amb el vent”.

Si la parella espanyola aconsegueix la victòria contra els letons s’asseguraran passar la fase de grups i es jugaran en l’últim partit, enfront d’Alemanya, la primera posició del grup. “Anem a pensar primer a Letònia i assegurar-nos passar la fase de grups, i després ja pensarem en més. Els alemanys són una de les grans parelles de la final i fiquen molta pressió amb el bloqueig en ser molt alts”, conclou la parella. 

Compartir.