skip to content
Herrera cau en quarts de l’Haia
Herrera cau en quarts de l’Haia

PABLO HERRERA

El grauer, patrocinat pel Villarreal CF, cau davant la parella nord-americana Rosenthal-Dalhausser

El grauer Pablo Herrera, patrocinat pel Villarreal CF, s’ha quedat de nou a les portes d’una semifinal. En aquesta ocasió ha sigut la del Gran eslam de l’Haia , competició puntuable per al World Tour en la qual el castellonenc i el seu company Adrián Gavira han caigut en quarts de final davant la parella nord-americana Rosenthal-Dalhausser.

En un enfrontament molt disputat, ambdues parelles van haver de donar-ho tot per a doblegar al seu oponent en l’arena. Però al final va ser la parella americana els que van aconseguir la seua passada per a semifinals després d’un duel de molt alt nivell que es va tancar amb un marcador d’1-2 (21-19, 17-21 i 15-17).

En el primer set, malgrat que van ser els americans els que van començar per davant, Herrera-Gavira van traure a relluir la seua millor versió i van acabar donant-li la volta al set en un final d’infart. El segon set va començar amb idèntica dinàmica, lluitant-se cada punt fins a l’extenuació i mostrant ambdues parelles un gran nivell sobre l’arena. 

Malgrat empatar en diversos moments, l’espenta final ho van donar en aquesta ocasió Rosenthal-Dalhausser i van aconseguir empatar el xoc. Així, la passada a semifinals es va decidir en la mort sobtada, que va posar més emoció si cap al duel.

Punt a dalt, punt a baix qualsevol de les dues parelles va poder haver-se portat el partit al final. En alguns moments van estar per davant en el marcador Herrera-Gavira i en uns altres els americans, i no va ser fins al tram final quan aquests últims van aconseguir la renda suficient per a accedir a les semifinals i deixar als espanyols a les portes de les mateixes.

 

Compartir.