Heroic empat del Villarreal C (2-2)

HOYOYO

El tercer equip groc va igualar davant l’Orihuela en un partit ple d’infortunis

El Villarreal C va aconseguir un heroic empat davant l’Orihuela en un partit en què el tercer equip groc va patir una successió d’infortunis: dues lesions, un penal en contra i una injusta expulsió que va provocar que l’equip jugués més de 50 minuts en inferioritat. Malgrat això, l’equip dirigit per Carlos Pérez Salvachúa va empatar i ja suma 13 jornades sense perdre. De fet, està invicte aquesta temporada.

El Villarreal C va patir dues lesions, les de Nikola i Arnau, el que va obligar al tècnic madrileny a realitzar dos canvis imprevistos. A més, Genís va ser injustament expulsat en el minut 39, pel que Carlos Pérez Salvachúa també va haver de fer un altre canvi per reestructurar l’equip abans fins i tot que s’arribés al descans.

El partit va començar bé. Simón Moreno va marcar un golàs en controlar i disparar ràpidament a la mitja volta des de dins l’àrea. El seu xut amb l’esquerra va ser imparable per José Carlos.

La primera mala notícia del partit va arribar passat el primer quart d’hora, quan Nikola es va lesionar i va haver de ser reemplaçat per Darío Poveda, que tornava a l’equip després de complir sanció.

A poc del descans, el Villarreal C va encaixar un nou cop. El col·legiat valencià, Andújar Raya, va assenyalar el punt de penal després d’una acció defensiva de Nani, amonestant per error a Genís, que anteriorment ja havia vist una groga i per tant va ser expulsat. Diego Fuoli va detenir la pena màxima amb els peus.

Res més iniciar-se el segon acte va arribar una nova lesió, aquest cop d’Arnau. El central, que havia entrat al camp després de l’expulsió de Genís, es va fer mal el genoll dret. Sense més defenses a la banqueta, Carlos Pérez Salvachúa va optar per col·locar a Migue, que va començar el partit com a interior dret, com central dret.

L’Orihuela va aconseguir donar-li la volta al marcador en només tres minuts. Va empatar en el minut 76 després d’una jugada assajada que va anotar Brian, mentre que més tard va ser Raúl el que va marcar després d’un contraatac.

Tot semblava perdut, però en aquest moment va emergir la figura de Chuca. El migcampista va marcar el 2-2 definitiu en executar magistralment un llançament de falta que va entrar per tot l’escaire. Impressionant.

Villarreal C: Diego Fuoli; Miguelón, Maxi, Genís, Nani; Migue, Morlanes, Chuca, Andrei; Nikola (Darío, m. 19) i Simón (Arnau, m. 41 (Àlex, m. 48)).

Orihuela: José Carlos, Óscar Amat, Samu, Marc, Nacho, Perona (Flequi, m. 57), Yoel (Nico, m. 55), Ayo, Raúl, Brian i Siro (Rubén Moreno, m. 66).

Gols: 1-0. Min. 6: Simón. 1-1. Min. 76: Brian. 1-2. Min. 79: Raúl. 2-2. Min. 87: Chuca.

Àrbitre: Andújar Raya. Va amonestar al local Arnau; així com als visitants Perona i Samu. Va expulsar al local Genís en el minut 39 per doble amonestació i al visitant Flequi en el minut 86 per vermella directa.