Placeholder canvas
“Hem treballat a un nivell molt alt”
“Hem treballat a un nivell molt alt”
||||||

Unai Emery s’ha mostrat satisfet per la regularitat del bloc en l’inici de lliga

L’entrenador del Villarreal CF ha comparegut en roda de premsa després de la victòria del Submarí Groc davant l’Elche CF. Aquestes han estat les declaracions del tècnic d’Hondarribia: 

Sobre el partit:
“Des de la confiança hem de ser exigents i trobar una regularitat que l’any passat no vam trobar. Els tres primers partits fora de casa eren un repte molt gran per a veure com responíem i ho hem fet a un nivell molt alt. Avui teníem un altre repte. Porto dos anys aquí i no havíem guanyat mai el primer partit a casa. L’equip és responsable i des d’aquesta responsabilitat i disciplina s’estan sumant les qualitats individuals, però tot això dins d’un bloc que busca ser regular. La victòria d’avui és molt bonica per començar guanyant el primer partit a casa i tenir l’inici de lliga que tenim. M’ha agradat el partit els 90 minuts, combinant gent veterana amb jove que fa que l’equip se situï en aquesta confiança de poder disputar aquestes trobades i guanyar-los sobre la base de ser millors amb el nostre joc”. 

Confiança:
“He vist continuïtat al joc que estem tractant de trobar sobre la base de que ens sentim més fort. Tenim un gran posicionament defensiu i ofensiu que ens permet portar el control amb pilota i sense ell. A nivell col·lectiu hem de treballar fort i ser exigents per a trobar regularitat”.

Objectius:
“Veient ahir al Barcelona, el Madrid, el partit de l’Atlético… Són els principals favorits per a estar entre els quatre primers. El Sevilla ha començat amb dubtes, però remuntarà i nosaltres hem estat dos anys quedant setens. Els nostres objectius són millorar la temporada passada. A partir d’aquí volem trobar una regularitat en lliga i poder fer una cosa bonica sentint que cada partit és important. LaLiga és el principal objectiu enguany, però sense renunciar a la Conference i la Copa del Rei”. 

Tots sumen:
“Hi ha coses que beneficien al funcionament del grup i són els cinc canvis. Per a la gestió de l’esforç i del protagonisme dels futbolistes. Canviar a algú en el descans no és un càstig, sinó una decisió que pot anar des del tàctic al físic, com avui amb Jackson, que jugava amb targeta sent un jugador amb molt d’ímpetu, però que pot fer una flauta i deixar a l’equip amb un menys. Els jugadors són conscients que poden ser protagonistes. Tractem que el grup sigui conscient d’això i que cadascun trobi la seva lluentor dins del col·lectiu. Cal crear un sentiment d’equip sobre la base de que cadascun tingui el seu lloc”.

Pots tornar a veure la roda de premsa de UnaiEmery al complet punxant en la imatge de la notícia.

Compartir.