“Hem sigut competitius i exigents davant un gran rival”
“Hem sigut competitius i exigents davant un gran rival”
||||||

Unai Emery s’ha mostrat molt satisfet per la victòria davant el FC Barcelona i la consegüent classificació per a la UEFA Conference League

L’entrenador del Villarreal, Unai Emery, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la valuosa victòria del seu equip davant el FC Barcelona al Camp Nou (0-2). El tècnic basc ha elogiat l’actuació dels grocs en un escenari de molt de nivell: “Hui ens quedava l’última bala per a aconseguir l’objectiu d’entrar a Europa i l’hem aprofitada. Hem fet un gran partit, trobant competitivitat i exigència davant un grandíssim rival. L’equip ha fet un treball molt professional, de molta responsabilitat i ha sabut trobar el resultat”.

Durant la seua compareixença, Emery ha valorat positivament tornar a disputar competició europea la pròxima campanya: “Som novament un equip d’Europa. La Conference League és una competició encara jove, però buscarem trobar-nos còmodes en ella i competir-la”.

Finalment, el tècnic d’Hondarribia ha reconegut que el Submarí durant diverses fases del campionat no ha trobat la regularitat en LaLiga: “Sabem que no hem trobat el rendiment i la continuïtat que volíem. És veritat que la capacitat competitiva que hem mostrat en Champions ha sigut per a emmarcar, però hem gastat molta energia i ens ha passat factura en LaLiga. Aquesta ha sigut una setmana dura, perquè sabem de la importància d’aquesta competició. Per això, després de la victòria, em vaig especialment content”.

Compartir.