skip to content
“Hem de tindre personalitat davant el Real Madrid”
“Hem de tindre personalitat davant el Real Madrid”
||||

Sara Monforte ha apostat per ser valents i aconseguir que el conjunt blanc se senta incòmode en el Mini Estadi

L’entrenadora del Villarreal Femení, Sara Monforte, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar l’encontre davant el Real Madrid en el Mini Estadi (dissabte, 16.30 hores).

La tècnica castellonenca ha afirmat que les sensacions del conjunt ‘groguet’ són cada vegada millors: “Estem desitjant sumar els tres punts. La nostra trajectòria és ascendent. Tenim moltes jugadores noves i cada vegada estem millor. Davant el Sevilla ja vam meréixer puntuar i enfront del Rayo Vallecano vam meréixer portar-nos la victòria”.

Amb la ment posada en el pròxim compromís davant el Real Madrid, Sara Monforte ha assegurat que el Villarreal haurà de plantejar un partit incòmode davant el conjunt blanc: “És un equip al qual li agrada tindre la pilota. Hem de robar-li-la, perquè patisquen i no se senten còmodes. Tenen jugadores amb molta qualitat i no hem de deixar-los pensar. Volem tindre personalitat, ser valentes, intenses i agressives. Obligar-los a executar ràpid”.

Malgrat la qualitat del seu planter, el conjunt blanc no travessa pel seu millor moment: “És un privilegi enfrontar-nos a ells. Hem de posar-los les coses difícils. Estan en una posició que no era la que esperaven ells, els està costant molt. Tenen lesions i han canviat d’entrenador”.

Finalment, Sara Monforte ha fet una crida a l’afició ‘grogueta’ perquè acudisca al Mini Estadi a animar al Submarí femení: “Ens encanta que estiguen amb nosaltres. És una motivació molt gran. Especialment en el Mini Estadi, que és un camp en el qual es respira futbol”.

Compartir.