“Hem de ser sòlides i cometre pocs errors”
“Hem de ser sòlides i cometre pocs errors”
||||

Sara Monforte ha destacat la importància del partit davant un rival directe com el Rayo Vallecano (diumenge, 12.00h)

L’entrenadora del Villarreal Femení, Sara Monforte, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia del partit davant el Rayo Vallecano, que es disputarà aquest diumenge, a les 12.00 hores, en el Camp 9 de la Ciutat Esportiva.

En bona ratxa i fora del descens

“Estem contentes d’haver guanyat a Sevilla i haver eixit del descens després de més de cent dies. L’equip ha sigut molt fort i hem de seguir així. Estem en el millor moment i no podem relaxar-nos. Hem de seguir així. El diumenge hem d’anar pels tres punts davant el Rayo Vallecano, que ha estat al costat de nosaltres en la part més difícil de la classificació”.

Evitar errors per a sumar els tres punts

“Han canviat d’entrenador. Ara juguen amb un bloc més replegat i transiten més. Tenen jugadores de qualitat en el centre del camp i velocitat. Les claus passaran per cometre pocs errors. Guanyarà l’equip més sòlid i el que cometa menys errors. Hem millorat en les dues àrees. El treball defensiu és cada dia més bo”.

Un partit important davant un rival directe

“Tots els partits sumen tres punts. No podem prendre-ho com una final. És un partit important perquè juguem davant un rival directe, però encara queden molts partits i no és decisiu. Si que és veritat que, si guanyem, escalaríem posicions i ens distanciaríem de la zona baixa. El nostre objectiu és no tornar a entrar en el descens. No serà fàcil. Els equips que lluiten contra nosaltres també són molt competitius”.

Compartir.