skip to content
“Hem de ser pràctiques i directes”
“Hem de ser pràctiques i directes”
||||

Sara Monforte ha advocat per assumir pocs riscos i ser solvents davant el Deportivo Alavés (dissabte, 12.00h)

L’entrenadora del Villarreal, Sara Monforte, ha comparegut aquest divendres davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia de l’encontre davant el Deportivo Alavés (dissabte, 12.00 hores).

Ganes i moral per a iniciar l’any

“L’equip està amb ganes després del Nadal. Hem entrenat molt bé aquesta setmana. Tenim moral després de la victòria a Sevilla. Volem competir bé demà”.

El Deportivo Alavés, la revelació de lliga

“Tots sabem del potencial del Deportivo Alavés. És l’equip revelació. És un conjunt que tracta bé la pilota. Té moltes alternatives, gent ràpida i molt gol. És molt valent a nivell defensiu”.

Les claus per a aconseguir la victòria

“Les claus passen per jugar com fora de casa. Ser solvents, exposar-nos poc i ser contundents. Aprofitar les ocasions que tinguem. A casa estem assumint més riscos. Hem de ser més pràctiques i directes”.

L’objectiu de la permanència

“Ens marquem l’objectiu de la permanència. Hem de deixar-nos tot per mantindre la categoria. El grup el mereix i el club també. Hem d’estar en la màxima categoria. Sense tindre en compte la sanció, ens hem guanyat en el camp 11 punts, la qual cosa ens situaria fora de descens”.

El Dux Logronyo, rival en Copa de la Reina

“Esperem un partit de Primera Iberdrola. És un equip molt fort, que l’any passat jugava en la màxima categoria. Ara va tercer. És un aspirant a tornar a l’elit. És un camp fred, serà un partit especial per a elles. Nosaltres estem també amb moltes ganes”.

Compartir.