“Hem de fer-nos fortes a casa”
“Hem de fer-nos fortes a casa”
||||

Sara Monforte ha recalcat que l’equip ‘groguet’ afronta quatre partits molt importants

L’entrenadora del Villarreal Femení, Sara Monforte, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia de la trobada davant el Madrid CFF a la Ciutat Esportiva Miralcamp (dissabte, 12.00 hores).

Tornar a jugar a casa després de més d’un mes

“Tornar a jugar a casa és vital. Hem jugat set partits, però només hem jugat dos a casa. Necessitem jugar ací i necessitem que l’afició vinga i ens anime. Sabem que hem de fer-nos forts a casa, perquè fora és molt complicat. Tenim moltes ganes de tornar a jugar ací. Necessitem tornar a trobar-nos, necessitem que les coses ens vagen bé des del principi i estar els 90 minuts dins del partit”.

Setmana clau

“Les jugadores saben perfectament que tenim quatre partits en 15 dies i són molt importants. Aquesta setmana ho hem analitzat i crec que no hi ha cap equip que analitze les coses conjuntament més que nosaltres. El cos tècnic i jugadores analitzem els set partits que hem jugat, només dos a casa, i contra cinc dels equips que estan en les sis primeres posicions. Estem tranquil·les, encara que sabem de la importància dels tres pròxims partits: Madrid CFF, UDG Tenerife i Sevilla FC. L’important és on estiguem al final de la temporada”.

Anàlisi del rival

“El Madrid CFF és un equip que té tres davanteres que són del millor que hi ha en la categoria. A més, és un equip molt físic darrere, que no es complica molt, amb bones connexions en el centre del camp. Sabem el que tenen i hem d’intentar contrarestar aqueixa força que elles tenen. És un equip que està fent molts gols, així que hem d’intentar portar el partit al ritme que volem nosaltres”.

L’equip lluita, però falta gol

“Els partits que hem jugat i el context en el qual hem jugat ha sigut molt difícil. Estem adaptant-nos a la categoria. És veritat que hem de començar a puntuar, però hem d’estar tranquil·les. Potser a l’equip li falta aqueix punt de confiança de creure que ens mereixem estar en Primera Iberdrola. Hem de ser més valents, ser més agressives i intentar jugar més en camp contrari, i tindre menys por al que puga passar. Les jugadores saben que aqueixa és una de les claus i l’important és que estem juntes”.

Situació de l’equip

“L’equip arriba molt bé a nivell físic, però és veritat que cal treballar l’aspecte mental. Venim d’una dinàmica negativa de cinc partits perduts, però som un equip que tenim molta fe en el que estem fent”.

L’arribada de Pancha Lara

“L’adaptació de Pancha Lara amb l’equip ha sigut molt ràpida. De fet, ens ha sorprés moltíssim. Ens donarà moltíssim, perquè interpreta molt bé el joc, molt intel·ligent, molt fort i amb una bona esquerra. A més, ens donarà amplitud, profunditat i experiència”.

El procés de recuperació de Salma Paralluelo

“Salma serà el ‘fitxatge’ d’hivern. Ja està corrent, entrenant alguna cosa amb la pilota, està més musculada i forta. Ella està amb moltes ganes, igual que les seues companyes i tot el cos tècnic. Tinc ganes de veure-la per a veure quin serà el seu nivell en Primera Iberdrola, però segur que ens sorprendrà a tots”.

Compartir.