skip to content
“Hem de continuar el que vam fer a Getafe”
“Hem de continuar el que vam fer a Getafe”
||||||

Unai Emery elogia l’últim partit a domicili del Villarreal i advoca per prolongar la bona dinàmica en LaLiga

L’entrenador del Villarreal, Unai Emery, ha comparegut en la roda de premsa prèvia a la jornada 34 davant l’Alavés. El tècnic basc ha posat el focus en el partit de LaLiga, destacant la dificultat i, al seu torn, la importància del calendari que té pendent el Villarreal. Aquestes són les declaracions més destacades d’Unai Emery:

Calendari molt atapeït

“Serà molt difícil, la dificultat està en el fet que queden 15 punts en joc i tenim una diferència de 5 amb el Betis i de 3 amb la Real Sociedad. Ens queda un calendari molt exigent, juguem contra un equip en descens. Hem jugat abans partits així i no vam saber respondre. Serà molt complicat i segons com puguem respondre, les oportunitats ja es van reduint. L’equip està bé, però estant bé també hem tingut ensopegades. Hem de continuar el que vam fer a Getafe i jo tinc molt grats records d’aquell partit”.

A encadenar una altra victòria a domicili

“És un repte que ens ha de fer ser conscients que anara de casa l’última victòria a Getafe va confirmar una capacitat de joc i de resposta, però en els tres anteriors no ho vam fer. Veurem com som capaços de respondre. LaLiga marca una regularitat i els primers objectius. Vivint el que estem vivint en la Champions, hi ha decisions que justifiquen com traiem el màxim rendiment en totes les competicions. Per a això estan els 25 futbolistes i esperem el millor d’ells demà a Vitòria i el dimarts davant el Liverpool”.

Una plantilla completa

“Entrenarem a l’hora de l’encontre i traurem conclusions per a veure qui estan llestos. La meua idea és comptar amb el bloc al màxim i utilitzar-los. Hem sigut capaços de combinar jugadors i utilitzar onze diferents. Seguim en aqueixa cerca constant. En el moment en què un deixa de voler millorar es queda arrere i demà és una altra prova d’això. És un repte, uns van jugar el dimecres i altres no”.

Un rival amb necessitat

“És un rival que porta tota la setmana esperant aquest partit i per a ells és una oportunitat a la qual agarrar-se per a tindre opcions. La seua afició espentarà molt, ho jugaren com una final”.

Compartir.